Премиерата на „Петък вечер“: Пълна зала, смях, аплодисменти и четирима актьори, които излизат от рамките на театралната сцена

icon
Sofialive.bg
Източник: Artvent

Пред пълна зала и в атмосферата на смях и аплодисменти премина премиерата на новия авторски спектакъл „Петък вечер“. Първото представление, разбира се, беше в петък вечер в Théatro в София.

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев излязоха на театралната сцена, за да разкажат истории от така чаканата, дори бленувана, последна делнична вечер от седмицата – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин.

Специално участие в премиерата взе Александър Деянов – Skiller който е композитор на музиката и аудио ефектите на „Петък вечер“ и озвучи цялата постановка на живо.

Постановката бързо въвлича публиката в случващото се на сцената, защото, без съмнение, всеки се разпознава в случките от петък вечер – вечерта, в която може да се случи всичко. Спектакълът излиза извън рамките на театралната сцена с динамичния си формат и изненадващите изпълнения на актьорите.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа.


След премиерата спектакълът тръгва на лятно турне с дати във Варна, Бургас, отново София, Велико Търново и Добрич.

БИЛЕТИ:

Варна, 8 юни: https://bit.ly/3vHDphO

Бургас, 10 юни: https://bit.ly/3OPQ6Pf

София, 16 юни: https://bit.ly/39iVsC2

Велико Търново, 29 юни: https://bit.ly/39iVsC2

Добрич, 5 юли: https://bit.ly/3wfFd1S 

Петък вечер

Авторски спектакъл

Актьори: Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков, Христо Пъдев

Режисьор: Ивайло Ненов

Автори: Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци

Сценограф: Теодор Киряков

Композитор: Александър Деянов - Skiller

Хореограф: Александър Манджуков