Тежки афтъри и китайски фон дьо тени

Тежки афтъри и китайски фон дьо тени

Софийските малки котета

Петък. София. Обичайните заподозрени. Тя излиза с намерение за „по едно“. Не  иска махмурлук или запушен нос в събота сутрин. Облича си нещо секси – тя знае границата между пошло и семпло и не я прекрачва. Краката ѝ крачат по познатите улички - там където са нейните заведения. Вътре са нейните парти приятели. Не че са ѝ приятели – с тях обича да флиртува, да ги дразни. А и я гледат като принцеса – черпят я с хубав алкохол, евтина трева и луксозни прахчета. Харесва ѝ че е единствена. Харесва ѝ че я гледат мръсно и играе играта на лигла.

Тая игра тя я е измислила, дето се вика. Леко тъпа, много секси, вечно неразбираща и винаги в нужда от помощ. Има едни движения… о жестовете ѝ. Ходи плавно, пуши като дама от 70-те, смее се премерено. Всичко е по план – изпипано и отработено до съвършенство.

Нощта започва добре, така както ѝ се иска. Лафче с тоя оня, няколко питиета, обсъждане на най-актуалното в столицата през изминалата седмица и две линии. С линиите и питиетата стават повече от обещаното „само едно“.

Остава там час-два и ѝ омръзва. Решава да покори още някое нашумяло парти пространство. Отива там, където иска.

Обстановката на новото място е малко по-различна – не са нейните парти приятели, но нали са мъже, а на нея схемата ѝ е известна. Започва с мяукането и нацупените устнички. Оглежда се. Преценява кой има и кой не. Набелязва няколко жертви и стреля. Първия път удари на камък – човекът не се друса. Но тя е тигрица и не се отказва. Забелязва перфектната жертва – висок, на около 30, добре облечен и добре почерпен вече. Стреля. Тоя път ѝ връзва. След кратко запознанство решават, че тук вече купона се изчерпва и отиват на дискотека.

Става близо 4, хората се разотиват, кокаина свършва. И на нея ѝ се иска да свърши. Намеква го веднъж, а жертвата не чака втора покана. Отиват у момчето. Една чаша розе в чаша за вода, няколко изпушени цигари и малко секс. Без гушкане след това.

Влиза в банята, взема душ, облича се и тръгва. Преди да тръгне оставя малък подарък – фон дьо тена си – китайския (пари за по-хубав у парти пантерите не се намират). Оставя го за спомен – пък кой знае, може утре тоя да я потърси. Да имат нещо повече от малко секс, без гушкане. Да намери причина да спре с изпълненията по баровете и да заобича… но това е друга тема.

Е, обещаното „за по едно“ остава за другия петък, а ние този не я съдим.

Автор: Злати Стоянова

А вие си пазете дисплеите и панелите.

Коментари

Какво друго от Градът

Гери-Никол и перфектното капучино

Съчинение разсъждение върху туит

The Simpsons знаят бъдещето?

11 от най-точните им попадения

Най-четени!

Гери-Никол и перфектното капучино

Съчинение разсъждение върху туит

Етюд-и-те на София x Sofialive

Категория: супер фотограф

3 френски филма и много смях в неделя

Събрахме още 3 любими ленти за забавен уикенд

Щастливеца Сан Стефано Плаза

Общото между Алеко Константинов, венецианския стил и вкусната храна

Половин милиграм никотин

Красивите лица на Сирия и Sofia Middle East & North Africa Region Film Festival представят:

Нов Adidas EQT - с мотиви от берлинското метро и още нещо

Маратонки, които вървят с пропуск за градския транспорт

ФИЛМИТЕ, КОИТО ОЧАКВАМЕ В НАЧАЛОТО НА 2018

Какво по-хубаво от кино през студените дни?

Зима в галерия Лоранъ

Тайните на една изложба, преди тя да бъде открита

От общината