20 години любов: трогателното послание на Уил Смит към жена му

20 години любов: трогателното послание на Уил Смит към жена му

Как изглежда любовта след 20 години брак?

Неведнъж сме се чудили дали зад холивудския блясък и разкош може да съществува истинска любов, която да не е ден до пладне. Няма съмнение, че богатите също плачат, а разделите на любими на всички дългогодишни партньори като Джош Дюхамел и Фърги например, продължава да ни колебае в искреността на холивудската любов.

Има няколко двойки обаче, които смело се борят да докажат, че звездите също умеят да обичат. И го правят по зрял, мъдър и затрогващ начин! Уил Смит и Джейда Пинкет чукнаха 20 години брак, като през всички тези години са били еталон за партньори и родители. Сладкодумният Уил не пропусна да трогне милиони по света с обяснение в любов на Джейда. Ето какво посвети актьорът на съпругата си в кепшън под общата им снимка в Инстаграм:

Преди 20 години на този ден, с теб се държахме за ръце и наивно вървяхме към олтара. Ето какво научих оттогава.

Любовта е като градинарството... Научих се да се съсредоточавам върху това да ти ПОМАГАМ да ЦЪФТИШ с цветовете на онова, което искаш да бъдеш (онова, което си родена да бъдеш), вместо да настоявам да се превърнеш в онова, което чупливото ми его има нужда да си.

Научих да се наслаждавам на това да подхранвам ТВОИТЕ мечти, вместо да се боря с теб да изпълняваш моите егоистични нужди и да успокояваш несигурността ми.

Научих, че...

Любовта е да слушаш.
Любовта е да даваш.
Любовта е свобода.

Честита годишнина, кралице моя! Завинаги ще бъда посветен на това да подхранвам твоят дълбок смисъл!“

#awww!

 Текст: редакторите

Коментари

От общината