Цял куп дрехи

Цял куп дрехи

Да поровим в реквизита на стилистката Роди Радичкова – току-виж си харесаме нещо

В гардероба на стилистите обикновено е пълен хаос. А когато се напълни до пръсване, идва ред на разпродажбите. Или поне такава е идеята на Роди, която е нарекла своята От шкафа.

Ще избираме между рокли, джинси, панталони и якета от фотосесии, обличани по веднъж, най-много два пъти. Цените са съвсем прилични - от 20 до 60 лева, а сред марките са Chloe, Kookai, Max&Co, Phard, Benetton, Guess и Levi's. Почти всяка дреха си има своята история и нищо чудно да попаднем на ръкавици, носени от ЛиЛана например. Освен това на разпродажбата ще видим вече познати, а също и нови работи с марката Rody Radichkov. Бройките са единични, но ако липсва нашият размер, ще ни ушият по мярка.

Базарът ще е в новото място за събития 47 квадрата на ул. Козяк в Лозенец. За наше удобство нещата ще са разделени на винтидж и нови, така че да не се объркаме. Роди се надява всичко да мине непретенциозно и допълни: „Важното за мен е да предизвикам любопитството ви, никой не знае какво точно ще извадя от шкафа, но се надявам да съм направила приятен подбор". Дали e така, ще проверим лично.

От шкафа е на 27 февруари (неделя) от 12:00 до 19:00
в
47 квадрата на ул. Козяк, бл. 28, вх. А

На снимките: кадри от колекция 3 на Rody Radichkov; модел е Аглая Василева, а фотограф Момчил Христов

rody_11_1536_02

rody_29_1536_01

rody_27_1536_01

rody_17_1536_01

Коментари

От общината