10 признака, че излизаш с недорасляк

icon
Sofialive.bg

Някой мъж около вас се държи странно? Като малко дете – постоянно се оплаква, лъже и не се държи учтиво. Доста мъже в днешно време имат такова поведение, това може да ви покаже само едно – все още не са пораснали. Без значение дали става въпрос за половинката ви, приятел, роднина или колега, всеки мъж може да започне да се държи неестествено в даден момент. Ето няколко признака, чрез които да се уверите:

Винаги закъснява
С това показва пълното си неуважение към приятелите си и хората, с които се среща . Не го интересува какво мислят останалите за това и че те не харесват това негативно качество в него. Той просто го прави.

Лъже
Прикрива истината за маловажни неща само и само да не излезе виновен и да не попадне в скандал. Лъже за свое добро и това за него не е проблем. За него лъжата не е нещо чак толкова проблемно, дори когато някой разбере истината той продължава да отрича и не признава, че грешката е в него. А все пак, ако вече е мъж с достойнство би ли лъгал постоянно?

Изневерява на приятелката си
Изневярата е предателство спрямо човека до теб, а за него тя не е нищо особено. Лъже приятелката си и дори не се чувства виновен. Когато тя разбере или започва да отрича, или обвинява нея.

Създава интриги
Не държи на хората около себе си, споделя техните тайни с останалите и се опитва да направи скандал между две страни. Обича да гледа, когато някой се кара, но колкото и виновен да е, винаги гледа да се измъкне чист.

Оплаква се постоянно и се държи като малко дете
Не уважава мнението на другите и винаги иска нещата да се случат по неговия начин. Когато не му се угоди, той започва да става заядлив и избухлив. Това е типично държание на дете, което определено не се приема добре от зрелите хора.

Шегува се с приятелите си

Винаги изтъква техните недостатъци, но никога своите. Когато някой се опита да се пошегува с него започва да крещи и да се кара с въпросния човек.

Агресивен е
Без да има конкретна причина започва да налита на бой дори на почти непознати. По този начин мисли, че показва мъжествеността си, а всъщност само се излага и не постига нищо с това поведение.

Приема много зле отказ
Когато някое момиче го е отхвърлило, той започва да я обижда и да се държи зле с нея, за да се почувства тя зле. Изведнъж всичките му чувства се изпаряват и за него тя става враг. Не може да приеме, че не всички наоколо го харесват.

Пие по много и постоянно
На следващия ден се смее на постъпките си, които никак не са смешни, но на него му е най-лесно просто да забрави всичко. Когато е пиян започва да дразни приятелите си и да се държи неучтиво с хората около себе си. Пиян е непоносим и всички хора около него го забелязват.

Обсъжда бившата си
Започва да говори негативно за нея, въпреки че до преди няколко дни е казвал колко много я обича. Не уважава избора си и в първия ден след раздялата започва да търси ново момиче.

Изчотник: Actualno