5 най-важни песни в живота на Нериман Налбантова от "София ден и нощ"

icon
Sofialive.bg
Източник: Нериман Налбантова

Всеки от нас изгражда и променя своя собствен плейлист спрямо периода от живота си и настроението. Но със сигурност има няколко песни, които са най-важните за нас и са ни спасявали в трудни моменти или радвали в най-щастливите. В рубриката "#Плейлистът на..." днес за любимите парчета и защо са ценни за нея говори актрисата от "София ден и нощ" Нериман Налбантова. Ето какво сподели тя:

 

1. Enrique Iglesias - Hero

Свързвам тази песен с първата ми голяма романтична изненада. Бях на 18 -19  На едно прекрасно място. Вълшебна тераса с малка масичка за двама и свещи. Спомням си, че огромно дърво минаваше през терасата, не са искали да го режат. Беше леко изкривено и много красиво. По пътя към терасата на тази страхотна къща имаше факли. Нямаше музика, но звучеше странично от някъде ... дали не беше от колата, паркирана наблизо в двора -  не знам. Беше тази песен и целият албум на Енрике. Стиганах със затворени очи до къщата. Беше най-вълшебната вечер в живота ми. До днешна дата май нямам по-страхотна романтична изненада. Тази песен я свързвам с този момент и този човек винаги.

 


2. Kalwi & Remi - Explosion

Тази песен беше химн за около 25 човека едно лято. Готино, безгрижно, тийн лято.

Ходих всяко лято на курсове по английски в AUBG Благоевград.

Там се събирахме много хора от цяла България и дори целия свят. Все още едни от най-близките ми приятели са точно от там. Едни от най-скъпите спомени. Едни щастливи мигове.

 

3. Sting - Desert Rose

Любимото ми парче. Много харесвам Стинг. Нямам спомен с тази песен. Това обаче е песента, която ме описва. Модерна, загадъчна, ориенталска, смесена и никога не ти омръзва да я слушаш. Точно като мен. И скромна забравих да кажа. Хах.

Шегувам се. Но да, смятам, че тази песен е моята песен.

 

4. Coldplay - Fix You

Колдплей - любима група. Тази песен е свързана с много любов, много страст, много пътуване и много спомени. Общо 9 години. С нея свързвам една голяма и истинска любов.

Харесвам почти всички техни песни. Мечтая да бъда на техен концерт. Всяка една тяхна песен ме връща там ...

Просто една прегръдка, а всъщност любов.


5. Любо Киров - Мога

Любимата ми песен на любимия ми Любо Киров. Ходила съм на много негови участия и концерти. Истински фен съм му. Дори съм от онези, които му пишат съобщения от сорта на “вие сте страхотен, обичам вашата музика ...”

Парчето “Мога“ е свързано с много любов в моя живот, много надежда и винаги ще го обичам.