5 Перфектни Мъжки Тениски

icon
Sofialive.bg
Източник: Flaro.bg

Мъжката мода остава леко засенчена от огромния неизмерим свят на дамска красота и модели. Това в никакъв случай не пречи на нашето отношение към мъжкото облекло и стил. Именно затова сме готови да разнообразим днешната сесия с 5 изключително модерни мъжки тениски.

Характеризирането на една мъжка тениска с различни принтове, яки надписи, стилна яка и копчета, се превръща в начин за изява на модните артисти по света. Хиляди различни дизайни се превръщат в любима фланелка на всяко едно момче.

Разгледайте 5 стилни и мултифункционални мъжки тениски, само във Flaro.bg.

 

Мъжка лятна тениска с принт

Унищожително жестока мъжка тениска с кръгло деколте и принт. Прекрасен начин за всеки мъж да изрази своето романтично настроение и моментно състояние. Тази мъжка тениска показва прекрасна нагласа и е подходяща за разходки в парка, а защо не и за летен купон с приятели. Ярките цветове и меко приливащите обагрени цветове, създават наистина приказна атмосфера.


 

Семпла мъжка свободна тениска за лятото

Представяме ви малко по-стилен едноцветен модел мъжка памучна тениска, показана в ярко жълто, класическо черно и стилно бяло. Кръглото деколте и семплия стил напълно пасват с любимите дънки, панталон или къси гащета. Комбинация с гривни, мъжки ланци и синджири е напълно подходяща.

 

Ежедневна мъжка едноцветна тениска с копчета

Оставяме ви да се насладите на тази ежедневна мъжка едноцветна тениска с копчета, подходяща в много ситуации и ивенти. Комбинативната й натура напълно съвпада със свободния стил на носене. Копчетата загатват малко по-сериозен и елегантен вид, а тесните ръкави допълват мъжкото излъчване.

 

Мъжка лятна фитнес тениска

Фината бързосъхнеща материя на тази лятна мъжка тениска за фитнес придава грубо и характерно спортно излъчване. Тениската е представена в огнено червено и приятно сиво, като повече цветове в момента са налични в сайта на Flaro.bg. Полиестерните влакна придават наистина завършен вид и оставят вашата кожа да диша, като същевременно предпазват от лошите метеорологични условия.

 

Модерна мъжка асиметрична тениска

Финално ще завършим с модерен вариант мъжка асиметрична тениска за лятото. Идеален избор да изразите себе си, и да покажете вашия стайлинг на околните. Въпрос на вкус и стил е да придадете нещо нестандартно на ежедневните облекла като комбинирате с долнище по ваш избор. Кецове, маратонки или чехли директно се вписват в тоалета.

Сигурни сме, че представените модели са достигнали до вашето мъжко его и желание за нещо ново и различно. Останалата част, а и много други модели може да намерите на Flaro.bg!