Ако Ергенът беше честен. Епизод 1

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Всички са възмутени от участничките в “Ергенът”. Ако съдим по социалните мрежи, някои са възмутени и от самия ерген, защото трябвало да се подстриже. Но нека оставим настрана този соц зор и възмущение към това мъж да има коса извън стандартните прически в Северна Корея. Аз лично съм по-възмутен от това, че Ергенът Евгени (за кратко – Ергени или Евгенът) не е честен с участничките в риалитито. Но все пак правим телевизия. Ако беше честен – риалитито вероятно щеше да свърши още след първия си епизод.

Затова аз, като радетел за честност над всичко – включително над чувствата, емоциите и обидчивостта на другите – реших да съм честен от негово име. Аз съм евгенът Ергени. И ще кажа, каквото имам да кажа. 

1. Ако ергенът беше честен с Теодора

О, изящна Теодора! Не слушай хората, които казват, че няма как да си само на 19, както и злобните им коментари, че сякаш виждат 45-годишна майка на 12 деца, от които най-средният ти син се казва Асен, най-големият – Исус, а най-малката ти дъщеря също се казва Асен. Не, аз вярвам, че си на 19.

Виждам, че мнозина обсъждат и зъбите ти. Изключително грозно. Обсъждането де, не зъбите ти. А може би и те. Но това не е твоя вина. Обаче виж, за устните съм сигурен, че са твой избор. И ми носят спомени. Напомнят ми за първия път, в който ядох мини наденички във Франкфурт. Извинявам се за тази натрапчива мисъл – обаче винаги като видя подобни устни, се чудя какво ще излезе от тях, ако се залепят на скарата.

2. Ако ергенът беше честен с Мони

Мони, о, млада Мони! Ти ми направи най-силно впечатление като каза, че не обичаш фалшиви хора. Вярно, имаш хиалурон в джуките и силикон в гърдите още от тийнейджърството си, но важното е, че си знаеш цената. Аз също май я знам, защото съм почти убеден, че съм виждал – не на теб, на подобни - под снимка в alo.bg.


Ако не разбираш какво казвам, няма проблем – скритото мото на предаването е "Накрая ще остане само една" и това май тайно важи и за двете мозъчни клетки, които изглеждат в лют конфликт помежду си всеки път, когато някой от предаването се опитва да мисли.

3. Ако ергенът беше честен с Габи

О, искряща Габи! По принцип обичам природата, но щом те видя и веднага изпитвам желание да искам да зашлевя пчелата, която очевидно многократно ти е жилила джуките. Сериозно, алергична реакция ли получаваш? Между другото, старият Фиат на баща ми има по-малко кубици от теб – така ми се струва. Също така се определяш като изключително забавна, което за мен е изключително забавно, така че предполагам, че си права. Все пак най-доброто мерило за хумор винаги е това как сам си оценяваш хумора. За мен лицето, гласът ти и държанието ти са на едно ниво и напълно си съвпадат. Ти си точно такава по характер, каквато си по лице.

4. Ако ергенът беше честен с Паолина

Здравей, Паолина. За мен ти си навсякъде. Защото ми напомняш на жената, която ме обслужва на гишето в НОИ и ме нарича "младеж". В същото време съм 100% сигурен, че съм те виждал да продаваш в денонощния до нас. Може ли да кажа едно име? Ричард Емороигбе. Просто се сетих за него. 

Злите езици дори биха казали, че е по-добре да си на 35 и да изглеждаш на 35, отколкото да си на 35 и да изглеждаш като 29-годишен гущер. Същите зли езици също биха казали, че хич не е добър знак, че даже нямаш визитка във Facebook страницата на предаването. Иначе прочетох в сайта, че не си попадала на мъже, на които да разчиташ в дългосрочен план. На мен обаче можеш да разчиташ, че ще те пратя да търсиш дългосрочния си партньор още в първи епизод.

Искрено ваш,

Евгенът Ергени