БФС и ЦИК забраниха електрониката на мача България-Унгария, всичко ще е на хартия

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook/Team Bulgaria

БФС и ЦИК - тези стожери на демокрацията в България, взеха поредното си мъдро решение. Те забраниха използването на електронното табло на Националния стадион “Васил Левски” по време на мача България - Унгария.

Забранява се използването и на всякаква друга електроника - включително малките табла, с които страничният съдия показва кои футболисте се сменят и колко минути е добавеното време.

“Унгарците са много съмнителни. Първо, идват от Централна Европа и са си почти западняци. Второ, не бива да забравяме, че Джордж Сорос е роден именно в Унгария. Така че можем да очакваме всякакви манипулации с електрониката и резултата от мача. Примерно вкарват ни един гол, а навсякъде се изписва, че са ни вкарали два. След хакването на пръскачките пред парламента трябва да сме осторожни за всичко” - поясниха от БФС.

Още: Васил Божков стана главен секретар на МВР, престъпността спадна рязко

Носи се слух, че всъщност най-големият страх на Борислав Михайлов е да не изпише някой на таблото “Оставка”.

“Много е рисковано на стадиона да се ползва електроника. Ще броим бюлетините, пардон, головете само на хартия. Няма да има VAR, защото с изкуствен интелект може да се промени картината. В ролята на VAR ще влезе резервният съдия, който ще рисува с молив върху хартия какво е видял и ще носи рисунката на главния съдия, за да му покаже ситуацията” - обясниха гордо лелките от ЦИК, които на мач не са ходили, но разбират от хартия и от броене на бюлетини в стил “Да помогнем на баче Цено”.

На въпрос на журналисти защо съдията ще прави рисунките с молив, а не с маслени бои например, от ЦИК отговориха без никакво замисляне:


“Защото най-изявеният български футболист от Банкя каза преди десет дни „Взех моливчето, нарисувах си чертичките. Не разчитам на никаква техника“.

Още: Луксозните ресторанти на морето ще приемат само висшисти с висока гурме култура

Говори се, че до делегата на УЕФА през цялото време ще стои Ваня Григорова и ще го следи какво пише, но засега нямаме потвърждение на тази информация.

 

 

Автор: Дон Базилио

Още: Шефът на парламента ще бъде избран чрез дуел във "Фермата"

 

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове