Ед Шийрън няма да дойде, Фандъкова обяви 5-годишен ремонт на Националния стадион

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Ед Шийрън няма да пее в България, защото столичният кмет Фандъкова обяви 5-годишен ремонт на Националния стадион – това научи нашият кореспондент по дългите ремонти.

Йорданка Фандъкова е пожелала да завърши мандата си с впечатляващ до-мажорен акорд, който софиянци да запомнят и дълго да я споменават с добро.

„Искам да оставя още нещо за спомен на моите съграждани. Стадионът е морално остарял и има нужда от основен ремонт. В четирите ъгъла на тревната площ ще сложим 4 жълти павета като символ на успешните ми мандати, а и като плавен архитектурен преход между градската атмосфера и спортното съоръжение“ – заявила е с благ тон учителката по руски пред отбрани медии.

Още: #КОЙ изпра Борисов вече не е въпрос

„Извинявам се на червенокосото момче, че няма да може да пее, но освен всичко друго стадионът носи тежка карма и пречи на нашите национали да се класират на какъвто и да е турнир. Боби Михайлов каза, че ситуацията не търпи отлагане и трябва да действаме. Ед Шийрън може да дойде след 5 години и да открие новия стадион. Дори може да го направи съвместно с Лили Иванова, просто давам идея. Няма да се сърдим, ако направят заря след 22:00 часа“ – пояснила е градоначалничката от Самоков.

Зевзеците вече подхванаха критичната ситуация и коментират как Лили Иванова ще изпрати след концерта благодарности на г-н Ахмед Доган. Други пък се чудят дали Бойко Борисов няма да сефтоса терена с футболните си умения.

 


Автор: Дон Базилио

Още: Най-големите издънки за първата половина на 2023 г.

 

 

 

 

Още: МВР ще съблича и ще кара да клякат всички, които имат среща с Гешев

Васко Жабата поема охраната на турската граница, а Илън Мъск купи баничарницата в "Красно село"

Мария Бакалова поема националния по футбол, "за да се сложи край на тази агония"

Как да спориш за паметника на украинската майка, без да обидиш друга майка

За софийския вакуум и неизпушените цигари