Ежедневна мъжка визия в три стъпки

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Мъжете винаги са били толкова прагматични по отношение на облеклото. За повечето от тях е важно да изглеждат повече стилно, отколкото различно. Поради тази причина те са много по-склонни да съчетават отделните елементи в своето облекло, така че от една страна да запазят характерната за тях визия, а от друга страна да не губят излишно време в сутрешно чудене и маене около гардероба. Ето защо днес ще ви представим онези три неща, чийто избор е определящ за стилната и елегантна ежедневна визия на мъжете.

Обичате ли якета?

Вероятно в края на пролетта вече нямате търпение да приберете вашите връхни дрехи дълбоко в гардеробите и да се насладите на хубаво време навън, но е факт, че почти 9 месеца в годината не се разделяме с тази дреха. Поради тази причина ви обръщаме особено внимание на нея, без значение дали сте фенове на хладното време, или не.

Правилно подбраните мъжки якета и палта могат да ни представят в една изключително добра визия пред хора, които най-малко сме очаквали да видим в даден момент – когато пазаруваме, когато се разхождаме или когато пътуваме. Те са първото нещо, което всеки човек забелязва навън, и е хубаво да отговарят на визията, към която се стремим. Ако сте избрали спортна визия, изберете бомбер или дънково яке. Но ако сте облечени строго официално, съобразно събитието, то тогава е по-добре да се спрете на изискано палто.

Кои са най-подходящите ежедневни дрехи, които можем да изберем?

Това зависи по-скоро от вашата работа. Ако работите в офис и се срещате с влиятелни клиенти, то тогава вероятно е по-добре да заложите на риза, костюм или спортно-елегантно облекло. Но не всички имат подобен тип професия и някои от вас могат да си позволят лукса да изберат нещо не чак толкова претенциозно. Можете да се спрете на тениска, блуза с яка, суичър, та дори и спортен екип, ако сте решили да работите в полза на вашето здраве, тренирайки редовно навън или във фитнес зала. Планирайки своето ежедневие, вие със сигурност ще бъдете наясно какво да облечете, а за да имате подходящи дрехи за всеки повод, ви препоръчваме да разгледате https://answear.bg/k/toy/drehi, където можете да откриете стотици модели, цветове и размери мъжки дрехи и така да освежите гардероба си за предстоящите сезони.

Какви обувки да изберем?

Разбира се, това отново зависи от ежедневната визия, към която ще се придържате. Ако сте решили да отскочите за няколко дни до морето, то тогава изберете джапанките, които биха се съчетали максимално добре с плажното ви облекло. Но ако изберете дънки, то тогава по-подходящи ще бъдат сникърси или друг вид маратонки. Не забравяйте, че ако носите колан, то цветовото му съчетаване с обувките е задължително, за да изглеждате стилно във всеки един момент от вашето ежедневие. С многообразието от мъжки обувки от answear.bg имате чудесната възможност да изберете онзи чифт, който би задоволил най-добре вашите нужди.

Трите стъпки в изграждането на ежедневна мъжка визия преминават през правилния избор на връхна дреха, блуза или риза и обувки. Доброто съчетаване между тях ще определи цялостната ви външност, но заедно с това и комфортът, който ще изпитвате през целия ден. Не забравяйте, че удобството на един човек трябва да стои преди всичко останало, затова се погрижете именно за това.