Гледайте първи трейлър на биографичния филм за Ейми Уайнхаус (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images

Ейми Уайнхаус - незабравимата и скандална британска певица, ще бъде увековечена чрез биографичния филм "Back to Black", който се очаква да тръгне по кината през настоящата година. Първият трейлър на филма вече е факт и показва как се справя с ролята на Ейми главната актриса Мариса Габриел Абела.

Когато стана ясно, че именно тя ще изиграе скандалната певица, реакциите бяха разнопосочни. Мнозина не бяха доволни и сметнаха, че Абела не притежава нито външна прилика, нито харизмата на Ейми Уайнхаус. От друга страна бащата на Ейми - Мич, подкрепи изцяло проекта и изрази задоволство от факта, че именно Мариса Габриел Абела ще изиграе покойната му дъщеря.

Още: Наследниците на Ейми Уайнхаус искат близо милион долара от приятелите й

Подробности за самия филм

Филмът е режисиран от Сам Тейлър-Джонсън и ще се появи по кината във Великобритания през април. В САЩ е потвърдено, че филмът тръгва през май.

Синопсис: "Back to Black" е невиждан досега поглед към бързата слава на Ейми Уайнхаус и излизането на албума ѝ "Back to Black", с който покори целия свят. Разказът се води от перспективата на Ейми и е горд поглед към жената зад феномена и връзката, която вдъхновява един от най-легендарните албуми на всички времена."

Още: Продават над 800 лични вещи на Ейми Уайнхаус