Хекимян се кандидатира за шеф на Българския футболен съюз

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Антон Хекимян не се е отчаял от слабите резултати на местните избори и е решил да направи нов скок в професионалната си биография. Бившият журналист и пишман политик се впуска в ново предизвикателство - кандидатира се за шеф на БФС, научи нашият кореспондент по шефските въпроси.

“Обичам трудните битки и затова се кандидатирах за кмет на София. Сега ще се пробвам за шеф на футбола. Боби Михайлов ми звънна и имах лична среща с него. Каза ми, че футболни клубове в страната са издигнали моята кандидатура… Основната ми мотивация е да направя най-доброто за себе си” - заяви Хекимян в ранните часове на понеделник, защото от дългите години работа в сутрешен блок все още има навика да става по тъмно.

На въпрос на журналисти какво разбира от футбол, Хекимян отговори с блага усмивка: “Е, толкова пъти съм минавал покрай спортния отдел на bTV, все нещо съм прихванал. Дори веднъж, докато вечерях в заведение, на телевизорите вървеше един мач, така че не е като да не съм гледал футбол”.

Още: Програмистите на контрапротест, блокират магистрален оптичен кабел за интернет

Хекимян допълни, че има опит и с детския футбол, тъй като при отразяването на Леденото хоро в Калофер няколко пъти е гледал как деца играят мач на улицата.

На въпрос какво мисли за слабото представяне на националния ни отбор, нисичкото острие на ГЕРБ помоли да не се взираме само в центъра, а да погледнем по кварталите, по градове и паланки какво се случва.

Той отказа да отговори на въпроса, който сам е задавал хиляди пъти - Как се чувства?


Заяви, че не се страхува от конкуренцията на Димитър Бербатов. Единственото име, което го плаши, е Ваня Григорова.

Още: Ефекти от предозирането с кемтрейлс

 

Автор: Дон Базилио

 

 

Още: МВР ще съблича и ще кара да клякат всички, които имат среща с Гешев

 

 

 

Откриха тайно писмо на Джон Ф. Кенеди към Стефан Янев, продават го на търг