Как да превърнем къщата в дом

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

В несигурни времена като тези, в които живеем, се фокусираме основно върху домовете си. Повече от всякога интериорът трябва да отговаря както на функционалните, така и на емоционалните ни нужди. С други думи, чувствата ни стават все по-фундаментални. В дни на пандемия и локдауни по света, имаме все повече нужда от усещане за хармония и сигурност. Ето защо с любезното съдействие на Mall to Home искаме да Ви помогнем да превърнете всяка къща в свой уютен дом.

Вечеря със специални ефекти

Естествено един дом няма как да се превърне в топъл и уютен, ако не са хората и семейството, които се събират около общата трапеза.

Което значи, че трябва да избираме и празнуваме това, което е специално и необичайно в нашите собствени домове. Дори това да е свързано с нещо толкова дребно като масата.

За това могат да спомогнат уникални съдове за хранене с високо качество и нанесена ръчно глазура в най-различни палитри. Приборите за хранене в атрактивен дизайн или черен цвят пък лесно ще допринесат за перфектния завършек на всяко ястие.

Преобразяване на банята без усилия

Много често разковничето се крие в дребните детайли, като аксесоарите за баня. Те могат бързо и лесно да преобразят банята Ви и в същото време да не се разделяте с така необходимите ни неща в ежедневието.


По този начин с минимални усилия може да имате собствен мини спа център за релакс след дългия работен ден.

Чувствайте се винаги комфортно в кухнята!

Кухнята е сърцето на всеки дом. При проектиране на която и да е къща, така че се чувствате добре в нея, трябва първо да се настаните комфортно в кухнята.

Благодарение на качествените и практични съдове за готвене на марки като Happy Farm или Emile Henry можете да развихрите въображението си за нови вкусни рецепти. Техните винтидж тематични тенджери и тави лесно ще Ви пренесат във френския Прованс, от където да черпите вдъхновение за вкусни гозби.

А с всички уреди, прибори за готвене и кухненски принадлежности на сайта Mall to Home, организацията в кухнята се превръща в детска игра.

Чистият и подреден дом е винаги най-хубав!

Добрата организация винаги е от значение, нали!

Когато организирате различните предмети, бижута, козметика или дори храната в хладилника в подходящите панери или кутии за съхранение, ще откриете колко по-добре изглежда всичко и колко по-лесно откривате това, което ви трябва.

Накрая правилните декорации ще придадат финалния щрих на преобразения Ви дом.

В последно време домът не е само местообитание за добър сън или за филмова вечер на дивана. В него също творим проекти в домашния си офис, практикуваме йога с нашия онлайн учител, споделяме вечеря с цялото семейство и евентуално празнуваме с чаша вино. Mall to Home се грижат особено за тази нужда от създаване на атмосфера, която съчетава емоционалната и функционалната подкрепа на едно място, което наричаме свой дом.