Как да се справим с неочаквани финансови трудности?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Малцина са финансово обезпечени достатъчно, за да не се нуждаят от бързи и свежи парични постъпления в нито един момент от живота си. Разнолики са обстоятелствата, при които хората имат нужда от основни или допълнителни средства – мечтана почивка, покупка на жилище, кола или скъпи вещи, надхвърлящи текущите им възможности, временна загуба на работа, неприятно житейско събитие, неплатен отпуск. В тези и много други ситуации е добре да има доверен партньор, на когото да разчиташ – фирма за бързи кредити, чиито условия са прозрачни, лихви – нормални, права и сигурност на потребителите и техните чувствителни лични данни – гарантирани. Верен спътник в подобни ситуации, отговарящ напълно на критериите и потребителското търсене, е Vivus.bg – част от групата на 4finance, предоставила над 11 милиона кредита на над 3.5 милиона клиенти в Европа, Азия, Северна и Южна Америка.

С проникването на интернет във всички сфери на живота и бизнеса се появява  и дълго търсеното удобство за кандидатстване за отпускане на бързи кредити и получаването им в кратък срок, без да се налага напускане на удобството на дома или офиса – с максимално опростена и улеснена онлайн форма за кандидатстване.

Предимства на фирмите за бързи кредити пред банковите институции при неочаквани финансови трудности

При възникване на спешна нужда от средства и неочаквана финансова трудност банките не са най-добрият избор на партньор, който да ни съдейства за разрешаване на финансовия проблем. Банковите институции имат дълги, тромави процедури за отпускане на кредити. Изискват време, набор от документи, търпение, присъствие на място в офисите им. И нещо, което е дори по-важно да бъде отбелязано – банките предявяват изисквания за доказване на доход, а често изискват и поръчители, които да гарантират връщането на взетия кредит в случай на недобросъвестност от страна на кредитополучателя. Всичко това утежнява процедурите по кандидатстване, отпускане и получаване на средствата, налага изчакване от страна на потребителя - нещо, което при неочаквана финансова трудност би могло да е невъзможно. Неприятен е и моментът с търсенето и посочването на поръчители. Не всеки би могъл да намери бързо и в точния момент човек или няколко души, които биха желали и биха имали възможността да станат поръчители.

Кредити без поръчител онлайн

Въведените за определени случаи изисквания от банковите институции за посочване на поръчител или поръчители  от кандидатстващия за кредит водят до гъвкавост в потребителското търсене и насочването му към фирми за бързи кредити, които нямат изискване към кандидатстващия да посочва поръчител. Фирмите за бързи кредити предлагат улеснени процедури за кандидатстване – онлайн и с няколко клика всеки може да подаде своето искане за кредит, да получи бързо одобрение и да му бъде преведено самото финансово постъпление, без да доказва доход, без подготвяне на множество документи и без изискване за поръчители.  Доверието към клиента е ключово в отношението между фирмата и кредитополучателя. Липсата на изискване за поръчител, кратките процедури за кандидатстване, изчистени от излишна документална тежест, бързото обслужване и получаване на отпуснатите средства по удобен за клиента начин правят кредитите онлайн без поръчител отлично решение за внезапно възникнали финансови трудности.