Как да се забавляваш в София с бюджет от 0 лева

icon
Sofialive.bg

Беседка с ниска сметка

Събери се с приятели на някоя от беседките в парковете на столицата. Да, няма да ти излезе напълно безплатно, но е перфектно място за приятна вечеря или обяд с домашно приготвена храна в компанията на любимите ти хора е паркчето при площад Журналист. То се намира непосредствено след небезизвестната трамвайна спирка „ул.Вишнева“ и е перфектното място да избягаш от шума на София без да излизаш от нея.

Дрехи за смет
Впусни се в модно пътешествие из магазините втора употреба в София. Често хората са скептично настроени към тези места, но ти гарантирам, че да се разровиш из вехтите съкровища ще ти бъде доста интересно. Облечи се като клоун или пък съчетай ретро аутфити, а пък дори и да не си купиш нищо – със сигурност ще си се забавлявал. Ако пък имаш съмнения, че сам ще ти бъде скучно и ще те гледат тъпо, вземи няколко приятели и си направете състезание кой ще се облече по-нелепо. Играх го миналата година и спечелих... за съжаление.

Безплатен фитнес
Използвай фитнес уредите в столичните паркове. Да, съществуват. И са безплатни. Такива съоражения има в Южния, Северния парк, както и в повечето градинки на големите квартали. Може би не са толкова модерни, колкото тези във фитнес залите, но пък са чудесен начин да изгориш малко калории след като си изял една купичка сочни, казанлъшки понички.

Кафетерия