Как различните зодии се борят с грипа?

icon
Sofialive.bg

Няколко минути преди обяд овенът плува в кърпички и няколко звънящи телефона наоколо. Ако светът ще свърши на определена дата, то това ще е тази, в която овенът е в болнични.

Междувременно телецът лежи и мрънка. От кашлицата, хремата, температурата и болките в тялото, най-много го мъчи загубата на усещане за вкус. Не е хапвал сладичко от два дни.

Близнаците се опитват да се излекуват с медитативни практики и йога, но откриват, че стоенето на глава не е най-добрата идея по време на хрема.

Ракът е ангажирал цялото семейство с болежките си. Майка му от Сливен праща колет с билки и етерични масла, докато гаджето тича за нов блистер с хапчета до аптеката. Не пропуска обаче на ръба на силите си и, разбира се, много, много драматично да свърши малко домакинска работа.

Лъвът се отегля героично в другата стая, за да не зарази останалите. Тайничко се надява на масаж с евкалиптово масло, чай с мед и лимон и някоя добра дума за самоотвержената му изолация.

Девата до последно се бори с нуждата да се оттегли от работа и да си почива. Прекарва няколко часа на легло и в полусън става да проветри и да измие повторно чиниите, защото няма някакъв си вирус да я изкарва извън релси, я!

Везните вече четвърти ден не могат да решат с хомеопатия, билки или антибиотици да се лекуват, а от четене в интернет вече са убедени, че имат синузит, бронхит и вероятно артрит.


Скорпионът използва болничните си, за да прочете няколко книги и да навакса с информацията по някои важни световни проблеми. Остава в пряк контакт с колеги и подчинени, за да не се срине работният процес без него.

Стрелецът не може да повярва, че грипът го е отсрелял, но той не си пада жертва. Нищо не го събаря така, както стоенето на едно място. Цели болежките с оптимизъм и някой друг бонбон за смучене и използва времето да си планира следващата ски почивка.

Козирогът е в депресия за поредното несполучливо развитие на нещата за него. Толкова много неща има на главата, сега и грип. Защо все на него? Той, разбира се, го кара много по-тежко от всички останали знаци. Изобщо нищо, което телецът и ракът могат да си представят...

Водолеят се побърква, че около него търчат разтревожени близки, които му бутат разни отвари и чайове. Той сам е достатъчно способен да си назначи лечение с помощта на огромното разнообразие от лекарства, които познава от ТВ рекламите.

Рибите се тръшват, заразени от някой от останалите знаци, които себеотрицателно обгрижват. Изпадат в депресия, че за тях не се грижат, както те очакват, но не показват разочарованието си от това, че той е сварил цели пет кани с чай, а той е получил едва една чаша.

Два фестивала, посветени на истинските неща в живота