Николаос Цитиридис: Името ми е кошмар за всяка администрация!

icon
Sofialive.bg
Източник: Принтскрийн

Името на Николаос Цитиридис, с което все по-малко хора срещат затруднения, все пак заслужава пояснения - и то от самия от него. Ето какво той споделя с чувство за хумор в стенд ъповете си. 

***

"Най-големият проблем в мен е името ми. Аз не се казвам само Николаос Цитиридис, а Николаос Теодорос Илияс Цитирис. Аз съм абсолютният комшмар на администрацията. Абсолютният кошмар на телефонното запознанство.

Най-често хората, като се запознават с някого чуват: "Приятно ми е". Не и при мен. Аз чувам: "Я пак? Ще можеш ли да повториш?" или любимото ми - "Марш обратно в Гърция, мръсен византиец!". 

Имам много сериозен проблем, когато се запозная с момичета, да завържа някакъв разговор. Вие четете новини, знаете какво се случва в Гърция. Като чуете, че някой е грък, казвате: "Тоя няма пари, той е клошар. Бягай! Довиждане!".

Но на мен не ми е в това проблема. Онзи ден в едно барче видях хубаво девойче. Колкото хубаво, толкова и просто се оказа. Отивам при нея и й казвам: "Здравей. Аз съм Николаос!". И тя ме пита, джвакайки дъвка: "Ти грък ли си?" и аз отговарям положително. След това тя заявява: "Нямам пари и няма да ти дам!".

Преди време имах нужда от нов телефон. И какво правят гърците, когато искат нещо, но нямат пари - теглят кредит. Отивам аз при една кредитна консултантка и след като й казах имената си, тя ми заяви, че не отговарям на условията за кредит."


***

 

Още: С тези 5 въпроса може да разбереш всичко за всеки човек