Печеливши системи за игра при онлайн букмейкъри

icon
Sofialive.bg
Източник: Pixabay.com

В днешно време възможностите пред любителите на спортни залози са все повече, конкуренцията между лицензираните букмейкъри в България е все по-силна и това изисква все повече предложения към настоящи и потенциални клиенти. Изкушенията от страна на нашите букмейкъри са силни и често играчите играят без стратегия. Това повишава риска от загуби и често по-лабилните играчи изпадат в лоши ситуации. Освен това онлайн платформите за залози предоставят възможността на своите клиенти постоянно да получават стотици бонус предложения, интересни пазари и добри коефициенти. В това море от възможности и изкушения е важно играчите да спазват определени правила, за да защитят своите финанси и да получават положителни емоции от играта си. Представяме ви няколко системи, които доста от опитните играчи ползват, важно е да уточним, че която и система да изберете е много важно да бъдете дисциплинирани и да спазвате стратегията си.

Система за игра на Мартингейл – това е една от най-популярните системи за игра и намира доста почитатели сред опитните играчи. Системата е базирана на играта на рулетка и основната идея е, че ако веднъж сте загубили играейки примерно на червено, то в следващото завъртане вие можете да спечелите именно на червено. Тоест се изключва вероятността два пъти да загубите на един и същи залог. Тази система в спортните залози се ползва предимно от хора, които обичат да залагат на фаворити в двубоите, но същевременно са и гъвкави и да могат да променят залозите си. Самата система изисква да се започне с даден залог, който си определя играча според банката си, първият залог ако е печеливш, следващият е в същият размер При губещ залог следващият залог се удвоява и съответно, ако е печеливш се запазва на същото ниво до губещ залог. Хубавото е, че тази система е простичка за използване и не изисква сложни изчисления и методи. Ако сте добре запознати с пазарите и първенствата, на които играете вероятно ще печелите добре от системата Мартингейл при всеки онлайн букмейкър.

Система за залози 60% - това е система, която се препоръчва за дългосрочна игра, тоест не е подходяща за стратегия за игра в рамките на ден, два или седмица. Това е поради факта, че търсената ефективност от тази система е увеличение на печалбата с 60%, което в рамките на кратък срок е доста оптимистично. Започва се играта с малък процент от банката ни, например с 2-3%, като следващият се увеличава. Идеята е да разпределим наличността си в банката процентно за примерно 5 залога. Коефициентите, които се търсят са около 1,80 – 2. Идеята е, че няма как 5 залога да са ни губещи, а с такива коефициенти и нарастващ залог загубите ще се компенсират. Тук е много важно играчите да са дисциплинирани и да спазват докрай правилата на системата. Естествено е много важно и да познавате първенствата и игрите, на които залагате.

Немска система – тази система се основава на прогресията, тоест следващите залози се увеличават. Играта става чрез определяне на ред от числа и при всеки залог в зависимост дали предния е губещ или печеливш, добавяме или премахваме число от реда. Определяте си ред от числа например 20 20 20 20 20 и залагате на коефициенти не по-малки от 2. Ако имате печеливш залог то изтривате две числа от реда, а ако имате губещ, добавяте ново число. Идеята е, че при поредица печеливши залози вие скоро приключвате с реда си и сте на печалба, но ако попаднете в поредица губещи то ще трябва да увеличавате реда и да играете, което може да донесе загуба на банката ви. Винаги е добре да изпробваме всяка система с малки суми, за да проверим как се напасва към нашата игра. Така и риска е много по-малък.

Каквато система и да изберете е важно да сте дисциплинирани и да следвате стриктно правилата, в противен случай се губи смисъла. Гоненето на големи и бързи печалби е много рисковано, емоциите във всяка игра трябва да са положителни и затова не се подавайте на отрицателни емоции от някоя загуба. Всяка система се отнася за поредица от залози, а не само за един.