Пеевски купи брънча на Капитонова за 3 г. напред, напълни й лота

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Делян Пеевски за пореден път доказа, че е най-големият. Докато интелектуалците се възмущават, че Виктория Капитонова иска 1500 лева за вечеря или брънч с нея, а пишман инфлуенсърите се ядосват, че не могат да й стъпят на малкото стори, политикът действа решително.

Той е закупил брънча с Капитонова за 3 години напред, но и нещо по-важно - изкупил е лота й за личен ментор, за да придаде повече свежест и лайфстайл блясък на стремителната си политическа кариера. Съгласно уговорката, Капитонова ще трябва всеки ден да пуска сторита и рилсове с Пеевски, което неминуемо ще увеличи популярността му сред младите хора.

“Открай време обичам да правя бизнес с руснаците. С тях нещата вървят добре и няма глупави санкции” - лаконично е коментирал Пеевски, който не обича край него да се говори за магнити и Магнитски. Нашият кореспондент по въпросите на инфлуенсърството е искал да го пита и други неща, но Пеевски си е тръгнал, тъй като му предстоят срещи и снимки с папата, вселенския патриарх Вартоломей и женския шахматен отбор на България.

Още: Митрофанова: Ако можех, щях да вляза в “Ергенът”

По-деликатна е ситуацията с госпожица Капитонова, която е леко смутена, защото не е очаквала чак такъв голям инвеститор. Той така е напълнил лота й, че засега тв готвачката и тв ергенка е безмълвна.

Деликатно е и състоянието на другата руска инфлуенсърка Наталия Кобилкина. Само преди няколко дни тя навърши 40, което няма начин да не натъжи една дама. Сега никой не я пита как се чувства нейното разведено йони в Лондон. Всички са отправили взор към младата и облечена с бял халат Виктория, която води курс по инфлуенсърство в Боровец.


 

Още: Гешев откри в мазето на “Нексо” криптосланина, увита в Die Welt

Автор: Дон Базилио 

 

Светла му памет на българското образование