Перфектното съчетание: какви обувки пасват на всичко?

icon
Sofialive.bg
Източник: e-obuvki.com

Всяко момиче е индивидуално и е невъзможно да се определи ясна рамка за това колко чифта обувки трябва да има в женския гардероб. Зависи не само от възрастта, предпочитанията и начина на живот на дамата, всяка има свои нужди и интереси. Стилистите обаче все още идентифицират няколко варианта за дамски обувки, които са необходими за всяка модерна дама и подходящи за всеки повод.

Разнообразни стилове и цветове

Много жени мечтаят да имат чифт обувки, които са удобни и подходящи за различни поводи и тоалети. За да можете лесно да създадете уникален стил и бързо да го промените, ако е необходимо, като същевременно изберете към него удобни обувки.

Един от най-универсалните видове обувки са цвичките. Те пасват еднакво добре с ежедневни дънки или официални бизнес костюми. По -добре е да изберете класически дискретни цветове. Ботушите до глезена са друг вариант за страхотен външен вид. Изберете неутрални нюанси и модели с малки широки токчета. В този случай такъв модел обувки ще бъде отличен партньор за всяко от тоалетите почти през цялата година.

Важно! Трябва да избирате обувки според собствения си вкус, само въз основа на модните тенденции, но не и следвайки ги сляпо. Една жена наистина трябва да харесва обувките, които носи. Що се отнася до цветовете, можете да изберете като универсални:

  • бежови нюанси;
  • сиви обувки;
  • класически черни цветове.

Ако според дамата черното изглежда твърде мрачно, по-добре е да изберете бежов модел. Това винаги е печеливша опция, която също помага визуално да удължите краката.

Основни обувки, които трябва да бъдат в женския гардероб


Въпреки факта, че всеки дамски гардероб е уникален, все още има общи препоръки на модните дизайнери относно основния му състав. Това се отнася не само за нещата, но и за обувките. Всяка модерна жена има няколко възможности за чифтове  за различни поводи.

  • класически обувки с равна подметка (можете да изберете дискретни или дори универсални нюанси, сандали във всеки случай стилните обувки с равна подметка ще бъдат отлично допълнение към всяко облекло, било то офис костюм или вечерна рокля);
  • балетни цвички (универсален модел, който може да се адаптира към всяка стилна визия);
  • високи ботуши (нито един моден сезон не е пълен без този модел, една жена винаги ще изглежда прекрасно в тях);
  • сандали мокасини (класическият стил на тези удобни обувки дава възможност да се използват като стилно допълнение към офис костюм);
  • сандали (чудесно допълнение към лятно облекло, те не ограничават крака и изглеждат страхотно);
  • боти до глезена (ботите се превръщат в незаменимо нещо в гардероба, особено през зимата, изглеждат страхотно както в ежедневните стилове, така и като допълнение към бизнес костюмите).

Източник: e-obuvki.com