По-добре никога не се влюбвай в тези мъже!

icon
Sofialive.bg

Любовта е сляпа и често я откриваме там, където най-малко очакваме, в което няма нищо лошо. Понякога обаче можем да се влюбим в някой, който по една или друга причина би ни създал неприятности, заради самата ситуация, която го свързва с нас.

Вижте и в кои мъже е по-добре да не се влюбвате или ако вече сте направили да преосмислите намеренията си:

Колега
Едно от най-големите клишета, но в повечето случаи основателно. Тук ще подчертаем,че става дума за колега на работното място, а не за такъв в университета. Обикновено влюбването в колега пречи много на работата, а ако и от негова страна има чувства се получава една безкрайна разсеяност и объркване, което може да дразни останалите и да всява излишен хаос.

В случай,че започнете връзка с такъв човек и се разделите, ще е почти невъзможно да останете да работите заедно. Не винаги си заслужава да рискуваме толкова в името на любовта.

Съсед
Отново едно класическо влюбване, което не винаги завършва като в романтичните филми. Влюбването в съсед може да бъде много вълнуващо, но и прекалено сложно. Дори да сте свободни и двамата и чувствата да са взаимни ще е наистина болезнено да се разминавате всеки ден, ако отношенията ви охладнеят.

А още по-лошия вариант, е ако обекта на симпатиите ви, не изпитва същото към вас, защото едва ли ще можете да се преместите някъде другаде само заради вашата лична драма. Другото нещо, което също не е никак приятно са хилядите клюки и слухове, които могат да тръгнат по ваш адрес.

Бивше гадже на приятелка

Хипотетично в това няма нищо лошо, но преди да направите някаква крачка е добре да разберете дали приятелката ви все още няма чувства към него и дали той ви харесва. Понякога заради краткотрайно увлечение по такъв човек, може да се получат недоразумения. А струва ли си да рискувате приятелството си заради това?

Преподавател в университет/началник
За мнозина забраненият плод е най-сладък и понякога само от чисто любопитство биха се впуснали в такава авантюра. Често обаче, преподавателите и началниците не биха имали интерес към техен служител/студент и ако случайно се стигне до някакви отношения тази, която накрая ще страда ще бъдете вие. Колкото и да не ви се иска, обществените и социалните статуси понякога могат да бъдат сериозна пречка за една любовта история със щастлив край.

Обвързаният
Срещате страхотен, мил, чаровен и забавен мъж и неусетно хлътвате по него дори да не го признавате в началото. С времето, невинното хлътване прераства в сериозно влюбване. Има само един „малък“ проблем - той е обвързан. В тази ситуация, е почти сигурно, че ще бъдете разочаровани дори мъжът да изпитва същите чувства. Ако тайно се надявате, че той ще прекрати връзката си и ще е готов на всичко за да сте заедно, трябва да сте подготвени и за по-реалистичен енд. Не рядко такива типажи търсят начин да запълнят празнината в отношенията си с нещо ново и различно, а никой не иска да е нечия временна опция, нали?