Проверката, предизвикана от Григорова, показа, че тя е загубила още на първи тур

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

Ваня Григорова има на изборите много по-малко гласове, отколко си мисли, това научи нашият кореспондент по въпросите на дебелоочието, дебелата очна линия и други разделителни линии.

Госпожата не можа да приеме с достойнство загубата на кметските избори и поиска пълна проверка на протоколите.

“Когато има фотофиниш, това е все едно във футбола да се проверява дали има засада със системата VAR. Ние искаме да видим какво показва VAR” - с тези думи Григорова обясни защо подава жалба до съда.

Още: 5 идеи какво друго да върнем на хартия

За зла участ на синдикалистката, детайлната проверка на протоколите е показала, че тя всъщност е загубила втория тур не с 4700 гласа, а с 20 000. Нещо повече - тя всъщност е загубила още на първи тур, защото в протоколите има много грешки, къде умишлени, къде не.

“Да се таковам у простата глава комунистическа. Що ми трябваше да се заяждам” - е казала дамата пред тесен кръг съмишленици в своя щаб.

Едно е сигурно - Ваня Григорова няма да остане без работа. Днес тя е получила предложение от БАН да стане консултант на новия речник на българския език. От академията са впечатлени от нейния богат лексикален запас, демонстриран по една от националните телевизии.


Новите резултати от изборите предизвикаха голямо сътресение, защото се оказа, че на първия тур второто място е за момчето от телевизора, което много харесва Леденото хоро в Калофер.

Още: Програмистите на контрапротест, блокират магистрален оптичен кабел за интернет

Потърсихме го за коментар, но се оказа, че той е в Барселона. Някакъв анонимен благодетел му бил купил къща там и той сега прехвърля партидата за тока и плаща такса смет.

 

Автор: Дон Базилио

“Възраждане” опита да спре концерта на Джони Деп, но той натисна Enter и… Гешев падна

Втечнен газ потече в пресъхналата река край Своге