Що е то перфектно CV?

icon
Sofialive.bg

Понякога в стремежа си да получат дадена работа и да направят добро впечатление, доста хора имат навика да преувеличават в Автобиографията си, пренебрегвайки собствените си принципи.

Перфектното CV обаче, не бива да е лицемерно и изкуствено, а напълно откровено, точно като това:
Не съм готов за работа под стрес, както и за извънреден труд, освен ако за тази дейност не съм солидно възнаграден.
Честно казано, не ме засягат целите и плановете на компанията ви, ако със заплатата си не мога да покривам всички свои разходи, плюс и да ми остане за облекло и обувки , книги, пътувания, почивка, спорт, забавления и спестявания.
Верен съм на принципа колкото парите, толкова и работата. Не върша нищо на добра воля.

Също така, не ме интересува, че сте на загуба и очаквам, че всички законови задължения ще изпълните навреме, и че имам заслужена почивка по време на празниците, както и солиден, ПЛАТЕН годишен отпуск.

Факт е, че ще ви напусна веднага, щом имам късмета да намеря по-подходяща работа с по-големи възможности за развитие.
Комуникативен съм и имам добро възпитание, но за дразнителите не правя компромиси и веднага го отнасят.

Псувам на няколко световни езика, но сериозна кореспонденция мога да водя само на майчин език и на английски, ето защо би трябвало да сте ми благодарни, че изобщо имам интерес към компанията ви.

Фактът, че често, реализирате сделки с Германия, Франция и Англия, не ви прави чак толкова успешна мултинационална компания.

Следвах доста време, но съм убеден, че е успех, че изобщо завърших университет в тази занемарена и скапана държава пълна с нагли неграмотници.

Усъвършенствам се непрекъснато и без вас, тъй като съм любознателна личност и мисля, че животът има смисъл и без да се скъсваш от скучна работа.

Недейте да ме занимавате с пробни периоди и тийм-билдинг тъпизми. Ако вече сте фенове по такива европейски "изпълнения",
тогава осигурете ми и европейска заплата и условия на труд. Което не знам, ще науча. Не съм идиот. Има неща в живота, които бих вършил безвъзмездно, но за съжаление трябва да ви съобщя , че работата, която предлагате, не е едно от тях.

А тук можеш да видиш как изглежда любовното обяснение на един адвокат

И как да го постигнеш!