Среброто – символ на изтънченост и уникалност

icon
Sofialive.bg
Източник: Thinkstock

Не случайно сребърните бижута са изключително разнообразни и често срещани. В тях се разпознава всеки. От тинейджърът с бунтарски нрав до улегналата и изтънчена дама.

Ще ви запознаем с различните видове бижута, направени от сребро.

Характеристики, като масивни, експесивни и бунтарски са присъщи на сребърните ланци и синджири. Накитите са сред предпочитаните аксесоари, както от жени, така и от мъже.

Сребърните брошки не са просто отживелица. Напротив, те възкръсват с нова сила всяка високосна година. Артистите – бижутери придават все по-нови идеи на вечните сребърни брошки. От изтънчени до ведро закачливи, те устойчиво присъстват и днес. Сребърните брошки са прекрасен завършек към всеки тоалет от ежедневен до официален. Подходящи са за всяка възраст. Смело решени за смели и дръзки хора.

Сребърните обеци, не са просто изключение, а напротив част от ежедневието ни. Класическата форма на сребърната обеца, разбира се е халката. От симетрично разположени на двете ни уши до ексцентричната единична, те са прекрасен начин да изразим себе си, да бъдем стилни или провокиращи.

Сребърните пръстени са нейзбежна част от ежедневието ни. Те са допълнение към всеки тоалет, ако са семпли и стилни и акцент в екстравагантния. Максимата „Колкото повече, толкова повече“ важи изцяло за тях. Среброто е сред малкото бижутерски материали, които позволява изобилие.

Сребърната гривна винаги ще бъде предпочитан аксесоар от всяка жена. Прекрасно допълнение към цялостната визия. Подходяща е за всякакъв повод.


Сребърните медальони и кръстове символизират принадлежност и преданост. В символиката им се крие причината за тяхната непреходност, независимо от модните тенденции и традиции. Няма по-желан подарък от медальон със снимка на лика на любимия или любимата. Символ на лювов и красота, те даряват щастие на притежателя им.

Надявам се направихте своя избор за поредното си сребърно бижу. Бъдете смели и подарете любов и красота на себе си или своя любим.