УЕФА предложи Боби Михайлов да поеме МВР

icon
Sofialive.bg
Източник: БГНЕС

След вчерашния протест срещу БФС, на който станахме свидетели на размирици и полицейско насилие (които в никакъв случай не са предизвикани от наглостта на футболния съюз), от УЕФА изготвиха ново предложение. То следва да удовлетвори протестиращите, но и да не остави без работа този невероятен, този фантастичен (и неясно защо този толкова нужен на асоциацията) Боби Михайлов. В доклада на футболната централа се предлага Михайлов да поеме МВР, а както сме наясно – БФС приема на мига всяка препоръка на УЕФА.

Според слyхове, Михайлов вече е полял първите законодателни промени. Ето ги и тях:

  1. С цел намаляване на полицейското насилие, футболистите от националния отбор ще станат полицаи, защото те са неспособни да бият.
  2. От време на време може да ги пращат на терен, когато бесни ултраси от Гибралтар, Лихтенщайн и Люксембург вилнеят из София, но дори тогава най-много да завършат наравно.
  3. За да намалят страха у гражданите, вместо каски, жандармеристите ще носят перуки, а вместо бронирани жилетки – ризите на Данчо Лечков. Палките ще бъдат изцяло от луканков салам, защото върви много добре с червено винце, ракийка, водчица и ромче (или както му вика Михайлов: „следобедна закуска“).
  4. Водното оръдие също ще се зарежда директно от футболисти от националния отбор, защото и без това са гола вода. Тази смешка е евтина и плоска, но на мен ми плащат доста по-малко, отколкото на български футболист, а не е като и аз да не мога да падам от всички. А и все пак все още никой не ми е платил за мъката да гледам как Десподов тича с топката към аута, така че по-скъпа смешка не мога да си позволя за момента.
  5. Като тактика за разпръсване на протести, вместо да пускат сълзотворен газ, полицаите директно ще пускат Преслава. Ако някой протестиращ все пак издържи на чалгата и се задържи на мястото на събитието, може да седне на по чашка.
  6. Надписът "Анти-конфликт", на жилетките на полицаите всъщност звучи конфликтно, а и очевидно не работи. Затова надписът следва да бъде променен на "Наздраве!", тъй като с тази фраза обикновено завършват всички конфликти и, предполагаемо, започват всички сутрини на Михайлов.

Още: 5 идеи какво друго да върнем на хартия

И тъй като по този начин националният отбор ще остане без играчи, е нужно да ги заместим. Така и така още не сме паднали само от зимната пауза. За целта вече бившите полицаи ще играят ексклузивно за националния отбор. Те, ако не друго, поне могат да бият.

Това последното пак е евтина смешка и леко се повтаря с първата, знам. Но пък поне не съм аз тоя, дето от 27 септември 2022 г. няма победа в официален мач.

Програмистите на контрапротест, блокират магистрален оптичен кабел за интернет

Недоразумение: Радев е заключен в Руската църква и не може да излезе пети ден


Най-големите издънки за първата половина на 2023 г.

Дедо Вежди, обяснен за деца

Веселият план за завръщане на емигрантите