Уникалният Мъжки Часовник

icon
Sofialive.bg
Източник: Flaro.bg

Независимо от стила ви на обличане и настроението, в което се намирате, перфектният мъжки аксесоар винаги допринася за „вдигането на левъла“. А именно, всеки истински мъж има нужда от часовник. Бил той елегантен, спортен, красив, скъп или семпъл модел. Хиляди известни марки се опитват да постигнат незаменим и уникален дизайн, но в крайна сметка важно е какво харесва всеки харесва индивидуално. Ето защо, ще ви покажем специални мъжки модели часовници, които избрахме само за вас.

Изключително подходящи за сезона мъжки часовници ще намерите допълнително в нашия уебсайт Flaro.bg!

А сега напред към моделите.

 

Модерен спортен мъжки ръчен часовник

Неизмеримо удобен модерен спортен мъжки ръчен часовник с плътно прилягаща мека каишка. Просто идеален! Различните нюанси на кафяво, смесени с черен цвят прилежно допълват красивия циферблат, на който са изобразени само четни числа. Часовникът е задвижван от кварцов механизъм, а каишката е направена от кожа и неръждаема стомана.


 

Класически ръчно правен кварцов часовник

Този класически ръчно правен кварцов мъжки часовник е съставен от естествено орехово дърво. Механизмът на задвижване е структуриран по специален японски модел и конструкция. Ръчната изработка придава символика във всеки един модел мъжки часовник. В момента не се сещаме за по-специален модел за подарък!

Модерен ежедневен водоустойчив ръчен часовник

Превъзходен модел модерен водоустойчив ръчен часовник със стоманена каишка. Липсата на цифри придава изтънчен и същевременно стилен дизайн, напълно благоприятен за ежедневна употреба. Солидната стомана директно го превръща в топ модел на сезона.

 

Модерен мъжки часовник за спортове на открито

Сега ще продължим с един спортен вариант на модерен мъжки часовник с текстилна каишка. Самата направа напълно се слива с предназначението му за удобство при ежедневно използване. Специфичният зелен цвят е адски приятен за окото и се комбинира с най-различни дрехи.

 

Елегантен мъжки часовник с мека каишка

Нека погледнем още един вариант на стилен и елегантен мъжки часовник с мека каишка. Семплият вид подчертава класата и характера на часовника. Наличен в кафяво и черно, плътно-прилепващата кожена каишка го прави добър избор към вечерното облекло. Механизмът Quartz гарантира за качество.

Мъжки класически черен часовник Vogue

Ще завършим с едно предложение от Voguе – класически черен спортен часовник с цветен циферблат. Невероятно удобната силиконова каишка, придава спортен вид и състезателно чувство у всеки фен на високите скорости. Аксесоарът е задвижван от Quartz механизъм. Неръждаемата стомана от вътрешната страна на каишката спомага за крайния завършен вид на модела.

Не забравяйте, че всички споменати модели са на ваше разположение на Flaro.bg. Направете си безценен подарък или зарадвайте много ваш приятел!