В условията на карантина - софиянци се обръщат към хапчетата за отслабване

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Карантината се отразява много сериозно върху здравословното състояние на всички – от психическото до физическото здраве, всеки понася по различен начин условията на социална дистанция и изолация.

Макар поначало идеята да си поседим вкъщи и да се порадваме на домашния уют да беше привлекателна за доста хора, неочаквано дългият период на стоене вкъщи се отрази повече от негативно на хората.

Софиянци като че ли понесоха най-много негативи, особено със затварянето на парковете и градинките. Така над милион души бяха принудени да стоят вкъщи и да водят доста застоял начин на живот.

В подобна ситуация немалко хора се обърнаха към различни методи за поддържане на своята фигура, тъй като седенето вкъщи, наред с липсата на физическа активност, накара доста хора да посегнат към хладилника и нездравословния начин на хранене.

Обърнахме се към онлайн магазина за хранителни добавки FitnesHrani.com, откъдето ни разкриха, че интересът към хапчетата за отслабване е нараснал неимоверно много от началото на извънредното положение у нас.

Изглежда, че доста софиянци, в условията на социална изолация, са решили, че отслабването вкъщи, посредством домашни тренировки и хапчета за отслабване, е единственият вариант да запазят и подобрят фигурата си.

Безопасни ли са хапчетата за отслабване и има ли ефект от тях

Един от вечните спорове по отношение на този вид хранителни добавки е дали са безопасни и доколко ефективни са.


Според някои хора те се отразяват вредно върху тялото, а според други ефектът спрямо телесното тегло е нулев.

Трудно е за обикновения потребител, насред всички митове и спекулативни твърдения, да се ориентира, но от това може да зависи дали крайната покупка ще бъде удовлетворителна или разочароваща.

Като цяло зависи какви хапчета за отслабване купувате и по-важно – от кой магазин го правите.

Тъй като на пазара се предлагат много и най-различни видове, трябва да бъдем особено внимателни при покупката си.

Най-безопасни са хапчетата за отслабване, които са на билкова основа, тъй като съдържат само естествени екстракти от билки, които доказано помагат в процеса на отслабване.

Доколкото ефикасността – всеки трябва да е пределно наясно, че няма вълшебно хапче, което да ви отърве от излишните килограми, ако приемът на тези хапчета не върви ръка за ръка с активни тренировки и правилен начин на хранене.

Доказан факт, обаче е, че хапчетата за отслабване подпомагат значително процеса на изгаряне на излишни килограми и ускоряват в пъти времето, което ще ви е нужно, за да постигнете перфектното тяло.

В комбинация с домашни тренировки, използващи тежестта на тялото, и балансиран хранителен режим, всеки може да поддържа фигурата си и дори да я подобри във всеобщите условия на социална изолация.

Как да откриете ефикасни и надеждни хапчета за отслабване

Много може да се говори за това откъде да пазарувате хранителни добавки и на кой магазин да се доверите.

Един от добрите подходи е да се запознаете с най-добрите марки в света на хранителните добавки и да погледнете различните мнения за всяка от тях.

Вторият важен подход е да изберете онлайн магазин, на който може да имате доверие и който предлага всичко, от което се нуждаете по отношение на всякакви видове добавки и фитнес аксесоари.

Третият подход, който може да приложите, е сравнение на цената – ако някъде видите прекалено „добра оферта“, имайте предвид, че продуктът може да не е достатъчно качествен и дори да е фалшификат.

Така може да постигнете обратния ефект и рискувате здравето си. Затова пазарувайте от доверени и надеждни магазини за хранителни добавки, какъвто е FitnesHrani.com.