"Ваксина - смях и музика" лекува от изолацията всяка събота

icon
Sofialive.bg
Източник: принтскрийн

Ето я най-добрата арт ваксина. Съставките и са 3 - хумор, музика и танци. Може да се прилага целогодишно, терапевтичната доза е колкото повече, толкова повече.

Първата доза беше приложена на 11 април, на живо от страницата на ArtLive, от екип от висококвалифицирани специалисти в състав:

Михаил Йосифов - водещ и тромпет. От 2009 година води собствен секстет. Секстетът на Йосифов е и в основата на суинг проекта "Сентиментъл суингърс"

Йосифов е един от създателите на обединението на духови музиканти „Брас Асоциация“.

Преподавател по тромпет и импровизация в катедра „Поп и джаз изкуство“ на Националната музикална академия. През 2010 е награден от Класик ФМ със „Златно перо“ за приносите си за българската култура.

Велислав Стоянов - водещ и тромбон. Вили е тромбонист, съосновател на "Брас Асоциация", фестивала за духова музика BraZZobraZZie и духовия оркестър BrazzViliDJ. Днес продължава да е част от музикалните формации Брас Асоциация КОМБО, Брас Асоциация Биг Бенд и много други. Велислав Стоянов е музикален директор на първия фестивал в България, посветен на красотата и богатството на духовата музика BraZZobraZZie.

Милен Кукошаров - пиано. Прочут с виртуозните си импровизации. Аранжор е на самостоятелните концерти на Мария Илиева и Орлин Павлов. Член на камерното дуо „Das Weltschmerz DueTT“.


Димитър Карамфилов - бас.  Карамфилов е част от новата генерация български музиканти. Работи като преподавател в катедра „Поп и джаз изкуство“ на НМА. През пролетта на 2017 представя авторския си проект – „Екология“. Атанас Попов - барабани. Един от най-добрите и търсени джаз барабанисти в България. Преподавател в НМА"Панчо Владигеров".

A как изглеждаше шоуто може да видите тук:

Ето кои са и предстоящите дати за следващите онлайн "ваксини". 

18 април (20 часа)

25 април

2 май

9 май

А в активната борба срещу резултатите от честите пътувания до хладилника с красив танц ще ви водят:

 Явор Кънчев и Соня Кутищева от "Линди Хоп България" 

"Ваксина" - смях и музика е по идея и реализация на Васил Къркеланов, създател на платформата ArtLive. 

Дарения от "ваксинираните" и доволни зрители могат да бъдат изпращани тук.