Ванга, Haarp или кемтрейлс: Защо вчера имаше червено сияние?

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook.com/Meteo Balkans

Над България се появи изключително рядък феномен – полярно сияние, при това в червено. Очаквано, изведнъж се оказа, че всички българи са експерти-геолози и разбират от полярни сияния и ни дадоха обяснения за всичко – защо е червено, какво е магнитна буря, какво е слънчев вятър, каква е височината на явлението и прочие. Аз обаче вярвам само на търсачи на истинската истина. И споделям техните виждания за истинската истина за полярното сияние над България.

  1. HAARP

Американците открай време ползват HAARP за всичко – кеф им земетресения, кеф им градушки, кеф им торнадо. И като не им играем по свирката – от “Козяк” веднага звънят вкъщи. “Пускайте харпа”, някой се изкряска и полярни сияния хвръкнаха завчаска. И не го правят скришно, разбира се. Те искат да се знае кой е шефът. Точно затова, веднага след торнадото, минало през България, над страната засия червена светлина. Случайност? Не мисла. Това е ясен знак, че делото е на HAARP. Вярно, такова сияние е имало и преди над България (макар да е изключително рядък феномен) и още преди да има HAARP, но това няма значение сега, тихо там. Сега чакаме земетресението, което ще ни пуснат. Освен това точно между 4 и 7 ноември HAARP са обявили, че ще правят изследвания на сияния? Случайност? Пак не мисла. Вярно, те такива изследвания правят редовно, но виждаме точно това, така че тихо там.

Още: 7 типа разбирачи на войната между Израел и Хамас

  1. Кемтрейлс

Когато не си сигурен какво и защо се случва, кемтрейлс винаги е добър отговор. Запушен ти е носът? От кемтрейлса е. Боли те глава? От кемтрейлса е. Пaндeмия? От кемтрейлса е. Полярно сияние? От кемтрейлса е. Човек ако отиде в хангарите на летище София, даже може да види казаните, в които техниците бъркат кемтрейлса с голяма дървена лъжица, преди да го натоварят на самолетите. А както всички знаем, суровият кемтрейлс е червен и свети. Това значи, че някой пилот е разлял целия си необработен кемтрейлс и от това се е получило сиянието. Мислете бе, хора!

  1. Апокалипсис

В Библията го пише, маите са го предрекли, а и всички помним думите на Ванга: “Ке светне у алено небето и ке пукнете сичките”. Време е да се помирим, да приемем Бог в сърцето си и да се подготвим за последните дни, за второто пришествие, страшния съд и т.н. В същото време обаче може и да е някакво дяволско дело, щото е червено и всъщност идва Звярът. Всеки според вярата му да решава какво да прави и на кого да се моли.

Още: Бойко създаде армия "Менделсон" и поведе колоната към Барселона

  1. Извънземни

Това би била чудесна опция. Тъй като повечето от нас все още не са виждали извънземни, няма как да знаем как ще изглежда тяхното пристигане. Добрата новина е, че извънземните са видели коментарите в социалките по повод сиянието и са си казали “Май още няма смисъл да комуникираме с тия, нека се зароди интелигентен живот и тогава” и са си тръгнали. Поне така казват лични очевидци на извънземните, не аз, тихо там.

  1. Равният резултат на изборите в Черна гора, област Перник


Няма как на балотажа и двамата кандидати да имат по 49,11%. Това е все едно да делиш на нула. Подобно равенство разкъсва материята на сътворението и оттам излиза сияещата му кръв. А може би просто небето се подготвяше София да бъде червена и да отворят паралелки по тухларство за дечицата, ако Ваня Григорова беше станала кмет? Сиянието се махна, щом се разбра, че няма да е тя. Случайност? Все така не мисла. Или просто дори небето е недоволно, че ГЕРБ вече не са на власт в София? Не знам. Всеки сам си преценя.

Още: Боби Михайлов получи мейл, че финалът на световното ще е в Белоградчик

 

Вярно, надигат се и гласове, които се опитват да обяснят, че всичко е от някаква си там повишена слънчева активност, слънчеви изригвания, плазма, магнитни бури (за които HAARP е наясно и точно затова опитва да изследва), че феноменът, макар и рядък, е естествен и просто е редно да му се насладим и т.н.. Но не. Ние търсим истинската истина! И знаем повече от учените! Тихо там!

Замърсихме и Марс - вече има пътека с боклуци

Омразата на невежите