Знаем къде да намерите най-добрите празнични оферти за любимите си хора, само с едно кликване, от уюта на дома си!

icon
Sofialive.bg
Източник: https://www.glami.bg/

Коледните празниците са фантастично време. Цветни елхи, светлини навсякъде по домовете и в града, празнично настроение и подаръци. Няма по-добро време за търсене на подаръци за любимите ни хора. Понякога, разбира се, да намерим идеалния подарък е процес, който отнема доста усилия.

Ето защо имаме най-доброто решение за Вас. Тази година по празниците ще откриете най-красивите подаръци само с едно кликване в GLAMI.bg от уюта на дома си.

GLAMI.bg е най-голямата модна търсачка и предлага дрехи, обувки и аксесоари от повече от 125 местни и международни онлайн магазини, на едно място. Можете да намерите почти 1 милион модни продукта от 9 000 различни марки, а с интелигентната категоризация на продуктите, множеството филтри за търсене и персонализацията на  предпочитанията на всеки посетител, онлайн пазаруването се превръща в нещо наистина лесно!

С лекота и комфорт можете да намерите всичко на едно място

Всичко, което трябва да направите, е да посетите GLAMI.bg или да изтеглите приложението на Вашия мобилен телефон или таблет (приложението има две версии за iPhone и Android) и на едно място ще намерите всичко за Вас и любимите Ви хора. GLAMI.bg предлага много лесно търсене на модни продукти в един съвършено организиран каталог.

Наистина ще се влюбите в този начин на пазаруване. В допълнение към класическите филтри за търсене (цвят, размер, марка, електронен магазин и др.) GLAMI Ви дава възможност да използвате допълнителни филтри като повод, сезони, тенденции, модели. Ще откриете нови любими марки и категории за жени, мъже и деца, налични дори и в най-големите размери.

Сред многото функции, които GLAMI има, бихме откроили персонализираната алтернатива, която търсачката предлага. Например, ако сте по-конкретни в това, което търсите, GLAMI веднага ще разпознае какво харесвате. Така при всяко ново посещение ще Ви бъдат предлагани селекции от любимите Ви марки и то точно във Вашия размер.


 

Удобното пазаруване продължава дори след като сте направили избора си. За всички дрехи и модни аксесоари, които решите да закупите, просто кликнете върху избрания продукт и в нов раздел можете да видите страницата на онлайн магазина, в който той е наличен. Толкова лесно. Разбира се, за всички продукти, които не искате да закупите веднага, имате възможност за списък с желания. Добавете продукта, към който имате интерес, в списъка си с желания и когато се върнете в GLAMI, ще можете да разгледате това, което сте запазили.

Вдъхновение за всички в блога на GLAMI

Искате ли да разберете всичко за най-популярния чифт маратонки? Или може би не знаете как да изберете идеалното палто? Не се притеснявайте, GLAMI има решение! Можете да посетите блога и да намерите интересни статии, свързани с модата, които ще улеснят живота Ви!

Коледни подаръци с малък бюджет!

GLAMI улеснява живота Ви в празничния период. Ако все още търсите подаръци за родителите си, половинката си или за най-добрата си приятелка, която ще оцени красивата дизайнерска чанта, GLAMI е мястото за търсене! И не забравяйте за себе си! Заслужавате най-доброто и... перфектната парти рокля за Нова година, нали?

Не е нужно да излизате извън бюджета си, защото GLAMI ще се погрижи и за това.

В каталога на GLAMI ще намерите страхотни идеи, разделени на групи, като подаръци до 40 лв. или до 100 лв., както и много луксозни варианти. Мислите ли да купите на майка си нова стилна чанта? Тук ще намерите безброй варианти и можете да избирате между чанти за кръста, чанти за през рамо, вечерни чанти и много други. Чифт кожени ръкавици за приятелката, на която винаги ѝ е студено, но никога не прави компромис със стила си, също е чудесна идея за подарък. Кожен колан за баща Ви и най-прекрасния парфюм за половинката Ви. А за играта на таен Дядо Коледа в офиса? Чифт топла пижама винаги е добър подарък. И всичко това на едно място!