Подгряващо парти за фестивала Meadows In The Mountains

icon
Sofialive.bg

Полянки в планините има много. Но фестивалът на полянка в сърцето на родопите е само един. Meadows In The Mountains потапя публика от цял свят във вдъхновяващата красота на планината, а от двете сцени се лее хубава музика, докато навред се представя разнообразно концептуално изкуство.

mountain2_960_01

Този петък, след 23:00 във Fabrica 126 ще се проведе едно от много партита, които ще ни подготвят за Meadows In The Mountains. И София е само една от редицата европейски столици, в които ще има подобни събития. Това ще бъде и единственият шанс за българската публика да се сдобие с билет на промоционална цена.

Освен традиционно впечатляващата декорация в стила на фестивала, специален гост на партито ще бъде Джейн Фиц – един от най-любопитните британски електронни артисти днес. Името й се свързва със серията събития Night Moves, радио предаването Dirty Sound Sessions по myhouseyourhouse.net и участия на престижни събития като британския Freerotation и Weather Festival във Франция. Тя е част и от историята на Meadows in the Mountains с незабравимите си сутрешно-неделни сетове от предишните издания.Освен нея зад пулта ще видим родните герои Emil Doesn't Drive, Laylla Dane и Bosha, които се завръщат специално за партито от Берлин.

jane_1200
Джейн Фиц

За кратката си история Meadows in the Mountains (видео от миналата година) се нареди сред най-бързо развиващите се европейски събития и интересът към него е все по-голям, след като престижни издания, като The Guardian насочиха своя медиен прожектор към случващото се в сърцето на Родопите.

Фестивалът привлича със своята чудноватост и нестандартен подход, който не следва модерните тенденции или чужди фестивални концепции. Организаторите от Великобритания и българските им партньори от музикалния колектив Off The Record са отдадени на идеята да предложат неповторимо изживяване в отдалечени от градския шум планински кътчета, а не просто поредица от артисти, представяни от другите европейски фестивали.


mountain3_1600

Билетите за Meadows In The Mountains се продават на цена от 90 лева за български граждани с промо код на уебсайта на феста. По време на промо партито ще бъдат на цена от 70 лева.