Откровен разговор с телешко месо в буркан

icon
Sofialive.bg

Наскоро обединихме усилия с най-голямата платформа за фермерски продукти в страната, farmhopping, и заедно поехме на пътешествие, за да се срещнем с най-полезната и чиста храна, която се произвежда в България. Запознахме се с много фермери, красиви родни кътчета, истории и продукти. И в крайна сметка не открихме нито едно Е…

Днес сме в Дивата Ферма, където си говорим и се смеем с нашия специален гост. Разпитваме го за селския начин на живот и за хубавия му дом.

 

Здравей, как си?
Добре, благодаря. Чакам да си поговоря с вас. Аз съм доста контактна личност.

 

Добре. Разбираме. Кажи откъде си?
От мега як район – един от най-красивите и диви такива - село Горно поле, в близост до гр. Маджарово, в Източните Родопи. То и за това името на дома ми е Дивата ферма.

 


Разкажи ни малко за вашите.
Ами родителите ми са Ники, Бети и Стефан. Те се занимават с фермерство от 1994-та година. Днес имат около 600 родопски говеда, 55 кошера с пчели, 30 каракачански овце, 4 коня, гъски, магарета, кокошки и кучета.

 

Каква е най-хубавата ти черта?
Изцяло екологично чиста храна съм.

 

А къде можем да те намерим?
Ами хората зад farmhopping се грижат да пристигам редовно и удобно във всеки дом. Общо взето съм на един клик разстояние, дето се вика. И аз ги разбирам тези неща, нищо че съм от село.

 

Пожелай нещо на Sofialive.bg.
Пожелавам ви да сте здрави, да ядете истинско месо и да сте силни.

 

Автор: Злати Стоянова

Виж кой разпитахме миналия път.