Sofia Live е онлайн издание за градска култура, забавление и стил на поведение. Независима медия от нов тип – с модерна визия, умерено позитивна, искрена, спонтанна. Електронно издание, което разчита на авторски текстове, адекватни коментари и умело защитени тези; на свеж и достъпен език; на интересни и непреекспонирани лица; на стилни фотосесии.

Sofia Live предлага внимателно подбрано съдържание, произведено тук и сега, от млади хора за млади хора.

Аудиторията на Sofia Live е между 25 и 45-годишна възраст - любопитна, образована, динамична. Талантливи хора, които търсят винаги новото, качественото, оригиналното. Обичат работата си, умеят да са делови и знаят как да се забавляват. Поемат рискове, имат собствена гражданска позиция, нямат време за губене.

Sofia Live прави точно това: с внимателната си селекция пести време, с критичния си поглед обхожда по друг начин града; има памет за нещата, но и желание да ги подобри.

Sofia Live е не просто преносител на информация, а и генератор на нелоши идеи и смислени събития; приятно четиво и добър пътеводител - за да сме там, където наистина си струва.

В справочната си част Sofia Live съдържа тонове полезна информация, структурирана така, че всяко търсене да води до лесно намиране. От програмата на кината, музиката на живо и тазседмичните партита през най-доброто от театъра, най-интересните изложби и най-новите места за хапване до центровете за красота и грижа за тялото. От аптеките, болниците и ветеринарните клиники през телефони за спешни повиквания и аварии, дежурни отделения и почистване по домовете до куриерски услуги, маршрутки и хамали. Изобщо - „Животът. Накуп."

 

Екипът

Ивайло Александров - главен редактор и автор
Аби Белчева - редактор и автор

Ивайло Александров, главен редактор

Славея Йорданова, фотография

София Зашева, фотография

 

Външни автори

Патриция Николова, театър

Михаела Самарджиева, лайфстайл

Дани Николова, лайфстайл

Никола Шахпазов, лайфстайл

Иван Димитров, коментари и разкази

 

Sofia Live има какво да каже и го прави.

От общината