Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 24 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес е възможно да възникнат трудности в общуването, които могат да доведат до проблеми в семейството или работата. Бъдете търпеливи и разумни.

Телец

Днес това, за което сте си мислили предишната нощ, ще се проектира през деня ви. Бъдете внимателни за какво точно ще си мислите - хубаво или лошо.

Близнаци

Днес е много подходящ ден за служебни дела - подписване на важни договори, сериозни работни срещи, промени по проекти или започване на нови такива.

Рак


Днес всички ваши притеснения трябва да изчезнат. Нямате време за подобно неща, а и няма основание за притеснение. Всичко е само и единствено в главата ви.

Лъв

Днес се пазете от изкушения. Опитайте се да се въздържите от удоволствията, които ви примамват точно в този ден. Това означава, че ще трябва да контролирате и емоциите си.

Дева

Днес ще бъдете много добре финансово и дори е добра идея да предприемете важна финансова крачка без да се притеснявате.

Везни

Това е противоречив ден. Очакват ви някои предизвикателства, които може да ви се сторят прекалено сложни. С търпение и концентрация ще ги решите без проблеми.

Скорпион

Днес трябва да отваряте очите си на четири - може да спечелите много пари, но ако не сте внимателни, може да загубите голяма сума.

Стрелец

Днес не давайте пари на заем или обещания за финансова подкрепа на ваши близки и роднини. Проверете още веднъж семейния бюджет и преразгледайте сумата за джобни, които давате на децата.

Козирог

Днес е ден за физическа и психическа почивка. Не се залавяйте с дейности, с които не сте сигурни дали ще се справите. Не излизайте за тренировка днес.

Водолей

Днес ще ви се струва, че може да поемете всички задължения на света. Това обаче не е така. Бъдете особено внимателни в обещанията, които давате към партньора си.

Риби

Имате известно напрежение, което се е натрупало от няколко дни насам. Днес е ден за равносметка, пречистване и осмисляне на приоритетите.