Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 26 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не се колебайте да прекарате време с най-близките си хора и да си починете малко от работа и образование. Имате нужда от почивка на мозък.

Телец

Напоследък се тревожите за нещо незначително, което скоро ще разберете, че не е бил никакъв фактор в живота ви. Важното е да продължите напред смело и гордо.

Близнаци

Днес ще се опитат да ви вкарат в сплетни и интриги, но трябва да бъдете внимателни и справедливи. Не заемайте ничия страна в спор.

Рак


Това е ден, в който да издигнете забавлението в култ. Забравете за чистене или готвене и започнете да се наслаждавате на живота.

Лъв

Днес денят ще върви по план и точно за това е важно планът да бъде внимателно изготвен. Не се притеснявайте да поискате помощ в работата.

Дева

Днес се насочете към отдавна изоставена творческа дейност, която ви е носела истинско удовлетворение. Избирайте разумно.

Везни

Това е ден, който да посветите на приятелите ви, особено ако не сте ги виждали отдавна. Очаква ви ден, който ще ви топли, като мил спомен в бъдеще.

Скорпион

Днес от вас ще се изисква да се изправите с проблемите за решаване очи в очи. Бъдете смели и неотстъпчиви от истината и добрите намерения.

Стрелец

През този ден бъдете максимално открити. Искреността ви ще впечатли мнозина и ще спечелите много съмишленици и верни приятели.

Козирог

Това е ден, в който ще спечелите битка и важен съюзник на ваша страна. Не отказвайте помощ и подкрепа, бъдете себе си.

Водолей

Единственото, което трябва да спазите днес е да не сваляте усмивката от лицето си. Това ще е гаранцията за вашето приятно прекарване.

Риби

Днес е време да се откажете от вреден навик или да изградите добър такъв. Може да бъде свързано със спортуване или здравословно хранене, а защо не и някакъв специален ритуал?