Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 29 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес някои хора ще се опитат да засенчат доброто ви настроение, като ви вкарат в кръга на клюките, интригите и скандалите. Не се подвеждайте.

Телец

Днес дръжте на себе си и принципите си и не правете неща, които не харесвате и не кореспондират с вашите мисли. Преценете дали след време няма да се срамувате от някоя своя постъпка.

Близнаци

Днес не се захващайте с нищо ново. Рутината ще ви донесе много успехи, защото ще сте най-добри в това, което правите обикновено. Ще получите и подарък за заслугите си в работата.

Рак


През този ден ще получите добри новини. Възможно е да дочуете и някоя неприятна вест, за която непременно трябва да поискате повече подробности.

Лъв

Днес не мислете прекалено напред. Справете първо с текущите и належащи задачи. Направете списък само със спешните неща, които трябва да свършите в предстоящите 7 дни.

Дева

През този ден не е изключено да се сблъскате с някаква трудност. Съвсем малко усилие ще е необходимо, за да я преодолеете. Не се тревожете излишно.

Везни

Днес няма да има нищо лошо в това, ако свалите летвата за себе си. Отдъхнете си малко. Не бъдете прекалено изискващи към себе си и към другите.

Скорпион

Днес ще срещнете стар познат. Ако не Ви се говори с него, просто го подминете. Може и стара любов да поиска да се върне в живота ви, но от вас зависи дали ще я приемете.

Стрелец

Днес ще се окажете прави за същността на сериозна ситуация. Някой ще Ви забележи. Не мислете обаче, че всичко е розово, а бъдете мнителни за всичко.

Козирог

Днес ще получите интересно предложение. Не винаги материалното трябва да ни води. Помислете дали ще се чувствате добре там, където искате да отидете.

Водолей

Този ден ще ви подскаже, че трябва да се погрижите за здравето си. Не правете компромиси с храненето.

Риби

Днес ще бъде необикновен ден. Очаква Ви много работа, но и много приятни пътувания и нови впечатления.