Астрологичен наръчник - какво да правиш днес, 30 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес е подходящ ден за грижа за външния вид. Всяка процедура ще ви се отрази добре. Може да помислите и за известна промяна.

Телец

През този ден не бягайте от щастието, което ще ви преследва. Имате да наваксвате много. Не се притеснявайте да му отпуснете края малко.

Близнаци

Днес определено трябва да пощадите силите си. Желанието и възможностите понякога са различни неща. Не се преуморявайте.

Рак


През този ден ще трябва да си изясните някои неща. Вероятно ще се наложи да признаете някои грешки. Важно е да се поучите от тях.

Лъв

Днес ви очаква необикновено пътуване. Оставете се на съдбата да ви покаже накъде да тръгнете. Тя има страхотни планове за вас.

Дева

Днес очаквайте промяна в плановете. Бъдете готови да разчитате единствено на своите сили. Не се притеснявайте от това, че нещата няма да бъда точно по план.

Везни

Днес определено ще ви се иска да се скриете от светлината на прожекторите. В такъв случай ще трябва да откажете покана за парти или публично събиране с приятели.

Скорпион

Днес ще ви съпътства късмет във всичко. Използвайте го за доблестни цели. Не се опитвайте да постигнете успехи по онзи начин.

Стрелец

Днес ще получите подарък, който ще надхвърли очакванията ви. Помислете как да се отблагодарите. Така ще разберете, че човекът отсреща наистина държи на вас.

Козирог

Днес няма да ви е трудно да сте първи. Помислете обаче с каква цел искате точно това. Не се съблазнявайте от предложението да получите нещо по лесния начин.

Водолей

През този ден не бързайте с решенията, не бързайте и да давате отговори. Оставете другите да почакат. Помислете от всички гледни точки и дайте отговор след дни.

Риби

Днес изберете преговорите вместо противопоставянето. С лекота ще постигнете целта си. Бъдете отстъпчиви, но не погазвайте собствените си принципи.