Астрологичен наръчник - какво ще ни се случи днес, 14 август, според зодията

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес забравете за рутината. Не че е нещо лошо, но не ви доставя същото удоволствие, както преди. Намерете нещо, което ви кара да летите.

Телец

Днес е време да помислите за известна професионална промяна. Може да предявите искане да се занимавате с още и различни проекти от настоящите.

Близнаци

Днес е време да възпитате в себе си следния навик - потърсете това, което искате да намерите в другите и го проектирайте върху себе си. Ще се учудите колко по-щастливи ще бъдете.

Рак


Днес не искайте големи неща, не предявявайте големи претенции, защото вероятността да се разочаровате е голяма.

Лъв

Това е ден за изненади. Колкото повече са от ваша страна към близките ви, толкова повече гарантирате добрите отношения за бъдещето ви.

Дева

За обвързаните Деви днес ще бъде съдбовен ден, в който ще станат ясни намеренията на партньора ви към вас, а за необвързаните - може би ще срещнете своята сродна душа случайно на улицата.

Везни

Това е ден, в който да държите на мнението си. Отстоявайте интересите си. Ако пренебрегнете принципите си плановете ви може съществено да се променят.

Скорпион

Днес ще поискате да направите нещо, но след това ще започнете да се разубеждавате заради хорското мнение. Отговорете си на въпроса дали живеете за него всъщност.

Стрелец

Не позволявайте на външни влияния да разрушат, създаденото до този момент от вас. Проявете максимална степен на осъзнатост.

Козирог

През този ден бъдете внимателни и с храната. Не правете експерименти с развалени ястия или екзотични блюда, които не сте опитвали до този момент.

Водолей

Съвсем скоро ваше притеснение ще изчезне и ще разберете, че сте похабили напразно енергия, време и нерви. Не бързайте да пилеете нови.

Риби

Потърсете информация по въпрос, който ви вълнува - възможно от най-много източници. Послушайте и интуицията ви преди да формирате мнение.