Астрологичен наръчник за днес - 8 юли

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Ще разберете новини, за които дори не сте подозирали. Бъдете внимателни и не реагирайте прекалено бурно.

Телец

Няколко човека днес ще се опитят да ви злепоставят и да ви поставят в неудобна за вас ситуация. Не се поддавайте на този опит.

Близнаци

Миналото ще се опита да напомни за себе си чрез стар познат. Помислете си хубаво дали искате да го приемете отново в живота си.

Рак


Денят за вас ще бъде повече от перфектен. Очакват ви много забавления и щастливи моменти с любими хора.

Лъв

Днес не се опитвайте да изпреварвате събитията, защото те могат да се случат дори по-хубаво, отколкото сте ги планирали в ума си.

Дева

Днес е много важно да не се огъвате пред трудностите. Всяко непознато нещо може да бъде опознато и да ви донесе много ползи.

Везни

Време е за сериозни промени в живота ви. Преосмислете приоритетите си и вижте кое може да подобрите възможно най-скоро.

Скорпион

Днес ще си отворите очите за заблуда, в която сте вярвали дълго време, че е истина. Недейте да съжалявате. Това е само за добро.

Стрелец

Днес не разкривайте своите планове дори пред най-близките си хора. Ако нещата не се получат, както сте ги планирали, може да се стигне до леко разочарование от тяхна страна.

Козирог

Днес колкото и да е трудна ситуацията, постарайте се да бъдете доста по-дипломатични и в никакъв случай не съдете другите и не бъдете остри в изказванията си.

Водолей

Днес не си и помисляйте да се скриете в ъгъла и да мързелувате. Особено на работното ви място всяко действие ще бъде гледано под лупа.

Риби

От определено време насам таите в себе си нещо неизживяно и недоизказано. Направете всичко възможно да се отървете от този товар още днес.