Астрологичен наръчник за дните до края на юли - за всяка зодия

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

ОВЕН

До края на месеца ще имате известни трудности на работното място и работата ще е ваш основен приоритет. След това с подкрепата на близки и приятели ще излезете от този работен цикъл и ще се насладите на заслужена почивка, която няма да забравяте. Ще се убедите, че часовете труд са си стрували. 

ТЕЛЕЦ

В близките дни ще бъдете заобиколени от хора, с които комуникацията ви ще върви по мед и масло. От вас зависи дали ще използвате това за бъдещи цели. Към самия край на месеца ще научите интересни новини, от които едновременно ще си извадите изводи и ще осмислите много неща за живота като цяло.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е да се появи проблем на хоризонта, който ще разрешите лесно и бързо. Предстоят ви вълнуващи пътувания и интересни събития този месец и единствено от вашата настройка за ситуация за събитията ще зависи как ще си изкарате. Определено до края на месеца няма да ви е скучно. 

РАК


До момента лятото е страхотно. Оттук нататък предстоят още по-хубави моменти. Помислете за някоя интересна промяна в ежедневието, която ще го направи още по-хубаво. Направете нещо щуро, за което мечтаете от доста време. Възможна е случайна среща, която ще промени живота ви. 

ЛЪВ

До края на месеца ще се наложи да взимате важни решения. Доверете се на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Няма да имате особени трудности и проблеми, ако загърбите емоционалното мислене. Внимателно планирайте почивката си, за да не ви изненада нещо. 

ДЕВА

До края на месеца ще постигнете завидни успехи на работното място и това няма да остане незабелязано. Предстоят важни и вълнуващи промени в личен план. Не се притеснявайте, всичко ще бъде наред. От август ще бъде доста по-спокойно в личен и професионален план, защото вече ще бъдете отличени и забелязани.

ВЕЗНИ

Ентусиазмът, с който предприемате бизнес начинания, е популярен сред хората около вас. Мнозина ще искат да ви опознаят по-добре и да създадат приятелски отношения с вас. Вероятно е едно приятелство да се превърне в романтична история. Намирането на общ език в семейството ще е по-лесно от всякога.

СКОРПИОН

До края на месеца не създавайте планове, защото нищо няма да върви по план. Неочаквани събития, ще ви принудят да отмените срещи, които сте очаквали с нетърпение. Не се притеснявайте твърде много. Ако гледате позитивно на нещата, всичко ще се нареди. Бъдете внимателни с парите и разходите си.

СТРЕЛЕЦ

До края на месеца ще се увеличат финансите ви и няма да имате финансови затруднения. Възможни да неочаквани приходи или успешни инвестиции. Интуицията ще ви подказва кога да поемете риск и кога е по-добре да се откажете. 

КОЗИРОГ

Възможно е да се чувствате раздразнени дори и от най-малкото нещо до края на месеца. Опитайте се да не приказвате твърде много и да не споделяте мнението си, дори и да ви се иска. Деликатността ще ви помогне да избегнете неприятни моменти. Всичко останало ще бъде наред и ще се развие точно според плановете ви.

ВОДОЛЕЙ

Време е за подреждане на приоритети и обмисляне на важни крачки. Помислете какво ви прави истински удовлетворени от живота и го добавете към плановете си за всеки един ден. По този начин ще бъдете максимално продуктивни и за останалите ви дейности.

РИБИ

Краят на месец юли за вас подходящ момент да се заемете с нови неща или да реализирате смела идея. Много от вашите начинания ще се окажат успешни. Ще постигнете повече, отколкото сте очаквали. Обърнете внимание и на любимите си хора, защото те очакват точно това от вас.