Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво ни очаква днес? - 3 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще срещнете трудности при изпълнението на едно от служебните си задължения. Бъдете спокойни и концентрирани.

Телец

Днес дори и да имате проблеми при решаването на даден казус, не се притеснявайте да помолите за помощ близък приятел или колега.

Близнаци

Днес ще има и добро, и лошо в живота ви. Светът е такъв, какъвто го погледнете през вашите очи. Ако се фокусирате върху негативното, вечно ще ви бъде такова.

Рак


Очаква ви промяна в личен план, която ще бъде подкрепена от най-близките ви и няма да се чувствате сами дори за секунда.

Лъв

Днес бъдете внимателни с всеки детайл, с всяка дума. Това, което кажете, но не изпълните днес, може да ви повлияе в бъдеще.

Дева

През този ден ще получите похвала и добра новина. Важното е да продължавате да поддържате високо ниво.

Везни

Днес ви предстоят много важни лични и бизнес разговори. Бъдете добър слушател и така най-ясно ще формулирате своите цели. 

Скорпион

Днес бъдете активни, но не прекалено, за да не се пренатоварите и да почувствате умора. Сериозни са рисковете от главоболие на Скорпионите днес.

Стрелец

През този ден пазете идеите си. Сега те лесно може да бъдат присвоени и някой друг да обере вашите успехи. Не го допускайте.

Козирог

През този ден се опитайте да не закъснявате за срещи, особено с хора, които ще видите за първи път. Това може да се окаже фатално.

Водолей

Днес е възможно да ви критикуват, но не приемайте това като нещо лошо. Кажете си: "Ще стана по-добър и тогава ще видите вие".

Риби

През този ден се опитайте да насърчите откривателя в себе си. Нужна ви е повече смелост, за да осъществите започнатото.