Астрологичен наръчник за всяка зодия: Какво ви очаква днес? - 9 юли

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Направете крачка напред в своето развитие и усъвършенстване като се запишете в интересен клуб или курс. Сега не е времето да бъдете скромни.

Телец

Най-накрая вашите качества и усилия ще бъдат оценени от голям и влиятелен мъж, който ще ви помогне много в бъдеще. Бъдете още по-старателни даже.

Близнаци

Време е за малко почивка и глезотийки. Направете нещо, което ще ви накара да се чувствате спокойни и релаксирани и не мислете за работа.

Рак


Ще получите страхотна новина от роднини. Пригответе се за много нови приключения в семеен план.

Лъв

Ще се почувствате много по-сигурни и ще укрепите финансовото си състояние. Няма да имате повече проблеми във финансов аспект.

Дева

Днес ще пречистите ума си от негативни мисли, като се запознаете с много влиятелни, интересни и интелигетни хора, които до определена степен ще променят начина ви на мислене.

Везни

Ще се докоснете до една от най-големите си мечти. Това ще ви покаже, че нищо не идва даром, а трябва да се борим за всяка една мечта.

Скорпион

Време е да промените нещо във външния си вид. Бъдете смели и не се притеснявайте от чуждото мнение. Важното е вие самите как се чувствате.

Стрелец

През днешния ден ще усещате само спокойствие и лекия вятър. Грижите ще бъдат далеч от вас. Дори и да се опитат да се прокраднат такива, опитайте се да ги отпратите.

Козирог

Днешният ден ще ви зареди духовно. Помислете и за физическото си здраве. Време е да посетите фитнес или клуб по спортни танци.

Водолей

Днес е време за малко шопинг и спа процедури. Опитайте се да се абстрахирате от работните ангажименти и да дадете малко почивка на съзнанието си.

Риби

Днес ще имате голямо постижение в личен план. Не очаквайте обаче всички около вас да ви аплодират. Похвалете се само на най-близките си, останалите ще ви завидят.