Астрологичен наръчник за всяка зодия за днес - 10 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес ще се наложи да се изправите пред сериозно предизвикателство в професионален план. Ако запазите спокойствие и бъдете упорити, ви очаква успех.

Телец

Днес е време за прощаваме на грешките на другите, както и преодоляване на собствените страхове. Ако нещо ви притеснява - изправете се пред него и така ще го преодолеете.

Близнаци

Днес е време да покажете колко всъщност добри и състрадателни сте. Покажете го чрез действията си и помогнете на човек, който ви помоли за помощ.

Рак


Днес ще имате целия късмет и съдбата ще бъде благосклонна към вас да осъществите мечтите си по възможно най-добрия и безпроблемен начин. Бъдете упорити в действията си.

Лъв

Днес не се оплаквайте, ако ви бъде възложена допълнителна задача. Докажете, че и с това може да се справите и след това си поискайте заслуженото.

Дева

Днес ще покажете на себе си и на света, че сте достойни и способни на големи дела. Не се притеснявайте от трудностите и от непознатото.

Везни

През този ден ви очаква ново запознанство. Тези нови отношения може да се превърнат в стабилно приятелство или голямата любов.

Скорпион

Днес всяка ваша дума и действие ще бъдат гледани под лупа и затова се старайте да не бъдете взискателни към себе си и към другите прекалено много.

Стрелец

През този ден не се сърдете на ваш приятел. Може да е забравил за свое обещание, но е имал сериозна причина за това. Поинтересувайте се каква е.

Козирог

Денят е подходящ за стартиране на бизнес и сформиране на гениални творчески идеи и решения. Не се притеснявайте да дадете път на изобретатора в себе си.

Водолей

През този ден очаквайте сериозно признание. За да бъде успехът продължителен - не преставайте да се развивате в тази посока. Бъдете старателни и любознателни.

Риби

През този ден не се колебайте да отстоявате себе си и убежденията си. Това е ваше изконно право. Не правете нещо, което е против вашия морал и ценности.