Астрологичен наръчник за всяка зодия за днес - 9 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Спрете с рутинните дейности. Имате ли чувството, че стоите на едно място? Определено имате нужда от промяна и малко адреналин в кръвта.

Телец

Днес трябва да направите нещо, за което ще си благодарите в бъдеще. Бъдете креативни и наблегнете на самоусъвършенстването. Защо не запишете някой курс?

Близнаци

Днес се опитайте по всякакъв начин да не влизате в интриги и да не заемате страна, когато двама човека спорят. Накрая може вие да се окажете виновни.

Рак


Днес не взимайте големи решения, които дори не сте обмислили добре. Помислете хубаво дали наистина искате да направите това или го правите по задължение.

Лъв

Днес не разчитайте само и единствено на интуицията и опита си. Някой ще се опита да ви убеди в несъществуваща истина.

Дева

Днес не разчитайте на друг човек да ви защити или да ви оцени. Правете това, което искате и го правете единствено и само за себе си.

Везни

Днес бъдете изключително активни физически и психически, защото в противен случай рискувате да влезете във вакуума на рутината.

Скорпион

През този ден някои от плановете ви може да претърпят неуспех. Не са били чак толкова важни, за да драматизирате. Може и други планове да се провалят.

Стрелец

Днес бъдете искрени и толерантни с останалите. Не позволявайте на вашите цели да ви подведат и да тръгнете по пътя на бързо завладяване на територии.

Козирог

През този ден не поемайте чужда вина или отговорност. Ако го направите няма да направите услуга на никого, а само ще усложните положението.

Водолей

Днес си заслужава да се замислите върху предложение, което ще бъде отправено към вас. Може да спечелите, ако го приемете. Имате нужда от нещо ново.

Риби

През този ден ви очаква успех. Съвсем не сте се и надявали, но напълно заслужавате щастието, което ще ви споходи. Не се притеснявайте, ако бъдете в центъра на вниманието днес.