Кармата е страшно нещо. Ето какво казва тя за всяка зодия.

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Вижте каква карма носите вие или ваш близък според зодиакалния ви знак. Оказва се, че кармата е нещо наистина удивително.

Овен (21 март - 19 април):

Овните се свързват с начинанията и първите стъпки в нови области. Тяхната карма може да бъде свързана с поучения за търпение и баланс между своята собствена воля и потребностите на другите. Ако Овните успеят да намерят златната среда, техните действия могат да имат позитивни последици и да водят до хармонично развитие на личността им.

Още: Тези зодии са адски наивни: Често вярват в нереални неща и са лесно манипулируеми

Телец (20 април - 20 май):

Телецът е свързан със стойности, материални аспекти и чувствителност. Кармата им може да включва житейски уроци или научаване на нови начини за забавление. Ако Телецът може да преодолее собственото си себичност, той може да разбере истинското значение на богатството и удовлетворението от живота.

Тези три зодии ще срещнат любовта през август 2023. Ти от тях ли си?

Близнаци (21 май - 20 юни):

Близнаците се асоциират с комуникацията и ученето. Тяхната карма може да насочва към разбиране на другите, както и към създаване на добри връзки. Уроците на Близнаците са често свързани с признаването на дълбоките емоции и нуждите зад образа на повърхностния разговор. Ако успеят да се научат да бъдат истински и откровени, те могат да намерят вътрешно удовлетворение.

Още: Тези зодии са най-големите манипулатори - обичат да оплитат в мрежите си

Рак (21 юни - 22 юли):


Раците се свързват с емоционалната връзка и дома. Тяхната карма може да е свързана с научаването как да се поддържа равновесие между собствените нужди и грижите за другите. Уроците на Раците могат да включват изучаване на дълбоките емоции, начините за лично изразяване и намирането на вътрешен покой.

Лъв (23 юли - 22 август):

Лъвовете се свързват със създаването на ценности и изразяването на творческия потенциал. Тяхната карма може да бъде свързана с уроци за скромност и споделяне на внимание с другите. Уроците на Лъвовете могат да включват разбиране на баланса между индивидуалната слава и подкрепата на общността.

Още: Кои са най-интелигентните зодии според астролозите - родени са за учени

Дева (23 август - 22 септември):

Девите се асоциират с перфекционизма и анализа. Тяхната карма може да насочва към уроци за приемане на недостатъците и разбиране на по-широката картина. Уроците на Девите могат да включват избягване на критичното отношение към себе си и другите и научаване да се наслаждават на живота без излишни грижи.

Везни (23 септември - 22 октомври):

Везните се свързват с баланса, хармонията и отношенията. Тяхната карма може да бъде свързана с уроци за научаване как и къде да поставят граници и да се грижат за себе си, както и за другите. Уроците на Везните могат да включват разбиране на истинското значение на взаимното уважение и разбирателство.

Още: Тези зодии нямат цедка на езика - много приказват. Ти един от тях ли си?

Скорпион (23 октомври - 21 ноември):

Скорпионите се асоциират с трансформацията и вътрешния растеж. Тяхната карма може да насочва към уроци за разбиране на силата на прошката и научаване на това как да прощават. Уроците на Скорпионите могат да включват самоконтрол и уроци за това как се доверяват на хората и да се отпуснат, живеейки спокойно живота си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември):

Стрелците се свързват с пътешествията и духовното израстване. Тяхната карма може да бъде свързана с уроци за разширяване на хоризонтите и уроци за това как да бъдат по-широкоскроени. Уроците на Стрелците могат да включват намиране на баланс между приключенията и отговорностите.

Още: Само тези 5 зодии могат да пазят тайна: Виж дали си един от тях

Козирог (22 декември - 19 януари):

Козирозите се асоциират с целите, отговорността и постигането на успех. Тяхната карма може да насочва към уроци за разбиране на истинските ценности и научаване как да се освободят от прекомерната амбиция. Уроците на Козирозите могат да включват разбиране на баланса между работа и личен живот.

Водолей (20 януари - 18 февруари):

Водолеите се свързват с иновациите, общността и социалната справедливост. Тяхната карма може да бъде свързана с уроци за приемане на разнообразието и научаване как да се изразяват със сърце. Уроците на Водолеите могат да включват разбиране на важността на взаимодействието и сътрудничеството.

Още: Каква е мисията ти в живота според месеца на раждане?

Риби (19 февруари - 20 март):

Рибите се асоциират с емпатията, духовността и вътрешното усещане. Тяхната карма може да насочва към уроци за научаване как да се грижат за себе си и да поставят здрави граници между себе си и другите. 

Какви са слабостите на 12-те зодии?