Като на тръни

icon
Sofialive.bg

Колко сериозни? Ами ти си прецени, но да знаеш, че са сексуални. Ето как ни взимат акъла учените от Националната служба по трудова медицина в САЩ, които правят ебати мащабното проучване. Карат 90 велосипедни полицаи да положат задника си не върху традиционните седалки, а върху такива без издадена предна част. Шест месеца по-късно победоносно оповестяват резултатите - 82% от тях казват, че с новата седалка няма изтръпване в областта на гениталиите, докато преди със същото можели да се похвалят едва 27%.

Доктор Шрейдър от същото учреждение бе така любезен да разясни на какво се дължи това чудо на чудесата. С обикновените седалки върху крехката тъкан на перинеума се стоварва близо половината ни тегло, казва той, което притиска нервите и кръвоносните съдове, а притокът на кръв пада с близо 80%. Последното пък води до еректилна дисфункция при мъжете, което на прост български означава, че спира да им става. Стресна се, а? Ето откъде да си вземеш една.

Всеки ден ходи до Съдебната палата, за да удари един подпис. Но не защото е в издънка, а за да си завери стажа. Както прави всеки уважаващ себе си адвокат. Бъдещ, имаме предвид