Любовен наръчник за всяка зодия - 31 август

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Днес не позволявайте на други хора да ръководят любовния ви живот и връзката ви. Не се доверявайте на странични хора за съвети. Разчитайте единствено и само на собствената си преценка за партньора.

Телец

За да задържите тръпката във връзката си или в новите взаимоотношения, постарайте се да развивате нови умения и възможности. Така ще станете още по-привлекателни в очите на любимия.

Близнаци

Днес звездите говорят за интересно запознанство. Може би това ще бъде новата ви сродна душа? Въпреки всичко огледайте много добре ситуацията.

Рак


Днес ще почувствате как доста колеги и партньори, особено романтични партньори, не играят по правилата. Някои да внимават с клюкарите, ще им докарат яд.

Лъв

Днес ще се появят много поводи за спорове и забележки. Бъдете стриктни и внимателни в отношенията си с половинката, ще има критика.

Дева

Днес прекалените служебни задължения могат да повлияят на любовния ви живот. Опитайте се да балансирате и двете и да не лишите нищо и никого от своето внимание.

Везни

Днес ще се появи повод за празнуване, но в същото време ще бъдете нагърбени с нова служебна задача. Пред вас ще стои дилемата кое от двете да изберете.

Скорпион

Днес бъдете по-предпазливи с думите си, защото могат да си навлекат една камара проблеми на главата, заради нещо необмислено и неправилно казано.

Стрелец

Днес ще осъзнаете, че не се чувствате добре след някакви видове празненства, на някои места просто пропилявате ценно време, шанс да прекарате време с патрньора си.

Козирог

Днес бъдете встрани от интриги, понякога околните не са коректни и казват неща, за които всъщност ако се замислите не трябва да ви пука, защото в крайна сметка личният ви живот си е само ваш. Ще се опитат да провалят любовния ви живот.

Водолей

Днес ще се появи възможност за много сериозен разговор с парньора и ще станат ясни и неговите планове за общото ви бъдеще.

Риби

Днес не повишавайте тон - споровете не помагат за решаването на проблемите, в някои случаи водят и до щети. Да отблъснете партньора си е зле, сега не е подходящ момент за скандали.