Месечен хороскоп - какви са изненадите през септември за всяка зодия?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock

Овен

Средата на месец септември мина и с него отминава и по-лежерния период. Трябва да работите здраво за това, което искате да постигнете. Не бързайте с нищо, а забавете малко темпото, но въпреки това не преставайте да давате всичко от себе си. Обърнете внимание на отношенията си с партньора ви. Направете всичко възможно, за да върнете интимността и доверието в отношенията ви. Добре е да помислите и как да се отървете от някои лоши навици. Планирайте внимателно бюджета и разходите си.

Телец

През месец септември обърнете повече внимание на личния живот и отношенията с близките. Колкото и да сте успешни в работата, хармонията и атмосферата в дома са най-важни и незаменими. Отървете се от чувството, че сте незаменими. Направете компромиси и равносметка, за да не се убедите в обратното. През този месец ще получите прекрасна новина. Възможно е повишаване на доходите. Добре е да споделите плодовете от постиженията си с близките ви хора. Някои представители на знака може да се замислят дали не е време да предприемат следващата стъпка в отношенията с любимия човек.

Близнаци

През този месец ще откриете колко много се нуждаете всъщност от промяна. Направете я, защото в противен случай няма да се чувствате добре дълго време. Точно сега ще имате възможност да сбъднете една от мечтите си. Много е важно да не се влияете от чуждото мнение. Игнорирайте критиката и завистта. Ако имате идея - доведете я докрай, независимо колко усилия ще ви коства. Вслушайте се само в собствения ви глас, той няма да ви подведе.

Рак


През септември ще пожънете плодовете на труда си от предишните месеци и ще се радвате на големи успехи. Обърнете внимание на нещата, които обичате и помислете за ново предизвикателство, което да ви даде сила и енергия за още бъдещи начинания. Сега е време, в което да помислите и за физическата си форма. Преразгледайте графика си и отделете някой друг час за гимнастика, разходка или ненатоварващо тичане. Подобряването на начина ви на хранене също може да ви накара да се почувствате по-добре.

Лъв

През този месец е много важно да не се натоварвате с чужби проблеми и да помислете повече за собствените, защото те никак няма да бъдат малко. Не пренебрегвайте интересите си.Може да се окажете в критична ситуация, в която ще трябва да вземете светкавични решения и действия. Днес не залагайте на нищо екстремно или твърде рисковано. Бъдете отговорни към здравето си. 

Дева

През септември доходите ви ще се увеличат значително, ако работите усилено и не мързелувате. Хубаво ще е да помислите за инвестиция или отдавна желана вещ за закупуване. В края на месеца намерете време за почивка. Нужна ви е тишина, за да възстановите нервите и физическите сили. Не приемайте нови задачи в края на септември. 

Везни

Около средата на месец септември ще получите покана за ново професионално развитие и доходите ви ще се увеличат значително. Помислете добре  какво да правите с тях, не ги харчете за ненужни вещи. В личен план може да се разделите с някой приятел, който през цялото време ви е използвал. Запазете самообладание и просто приемете, че такива неща се случват често.

Скорпион

През месец септември ще имате повече работа от обикновено и може да се затрудните в това да смогнете с нея. Дисциплината и точният график ще ви помогнат да се справите с повечето ви задължения. Наложително е наблегнете на здравословното хранене и спортуването. Тогава ще ви е най-натоварено и начинът ви на живот ще е от съществено значение. Избягвайте прекомерната употреба на кафе, изключете алкохола. Осигурете си достатъчно часове на чист въздух. 

Стрелец

През месец септември нищо няма да дойде даром, а трябва много да се потрудите, за да го постигнете. Ако искате нещо да се промени към по-добро направете така, че да го създадете сами. От съществено значение е да не се влияете от мнението на другите. Напълно способни сте да постигнете целите си със собствени усилия. В личен план бъдете търпеливи и деликатни с хората около вас. Някой от тях може да се намира в труден период. Обвиненията няма да помогнат за справяне със ситуацията. Ще трябва да проявите повече дипломатичност. 

Козирог

Този месец ще бъде доста интересен за вас. В личен план ще имате изключително ценни моменти на взаимност и щастие. Помислете за кратка почивка с партньора ви, по време на която да възродите страстта във връзката ви. За необвързаните - този месец може да бъде съдбовен и най-накрая да намерите сродната си душа.

Водолей

Това е месец, в който ще получите признание за предишни постижения. Може да се каже, че имате пълното право да намалите темпото и да полежите на старите си лаври. Но не се увличайте прекалено. В средата на месеца възобновете активността. Това е време, в което да преосмислите основни моменти в кариерата ви. Отговорете си на въпроса какво очаквате в дългосрочен план и какви допълнителни усилия можете да положите  за да постигнете целите си. В края на месеца пазете репутацията си. Не се впускайте в интриги и съмнителни начинания. 

Риби

Това е месец, в който да разширите хоризонта си. Всичко, което правите ще ви донесе нови преживявания. Имате нужда от разнообразие, за това не се колебайте да си го осигурите. Средата на месеца е добро време за подреждане на приоритетите. Помислете добре какво вече не ви е нужно и къде може да вложите повече енергия. Не се страхувайте да бъдете различни. В личен план не ви очакват никакви неприятни изненади. Не проявявайте ревност и излишни емоции, които биха могли да развалят идилията ви.