Момчил от "Игри на волята" разходи момичето си в Италия

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята/Facebook

В петия сезон на "Игри на волята" Момчил Василев не само ни впечатли със своите интелектуални и физически способности, но и разтопи сърцата ни със своята любовна история с Боряна, жената на неговия живот.

Красивата дама се появи в предаването, въпреки че е изключително срамежлива, както самата тя призна, когато дойде да види Момчи малко преди решаващата финална битка. Тогава всички зрители успяха да усетят голямото уважение и любов, които се отдават между тези две млади души.

След края на предаването, двойката реши да навакса изгубеното време и се отправи на пътешествие до една от най-романтичните дестинации - Италия. Те споделиха няколко мили кадри от екскурзията си в социалните мрежи. Въпреки че времето не беше най-добро, те не позволиха това да разваля настроението им и създадоха незабравими спомени.

Още: Интересно! Неделчо от "Игри на волята" разкри как трябва да се играе, за да победиш

"Когато замръзваш по италианските улици и дъждът те облива, но настроението е топло", сподели Боряна. Двамата посетиха града Бари, който е на морето, а по време на зимата посещението там е нещо като отиване във Варна през януари.

 

Ето колко печели Звезди от "Игри на волята"


Елица и Алекса от "Игри на волята" пред сватба? (СНИМКИ)